Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ZARÁNDOKLAT SVÁJCBA

ZARÁNDOKLAT SVÁJCBA, A HEGYEK ORSZÁGÁBA

5 nap/4 éjszakai szállással (4 reggeli, 3 vacsora): 159.000 Ft/fő vagy 480 €/fő

2019. augusztus 26 - 30.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M1-es mentén. Utazás rövidebb pihenőkkel. Konstanzba, a híres zsinat helyszínére érkezünk. Sétálunk a főutcán, megtekintjük a Miasszonyunk katedrálist. Festett falú házak, hangulatos utcák, a városháza s megannyi épület kápráztat el bennünket. Szállásfoglalás.

2.nap A Bódeni-tavon Mainau-val a káprázatos virágszigettel ismerkedünk. Lenyűgöző parkja, több ezer virágzó növény, mamutfenyők, egyedülálló pillangóház, rózsákkal ékesített sétány mind mind felejthetetlen élmény! A lenyűgöző Rajna vízeséshez kirándulunk. A kilátóteraszról lélegzetelállító látvány, amint a Rajna dübörög, zuhog lefelé mintegy 23 m magasból 150 m szélességben! Séta Stein am Rhein-ben, itt lép ki a Rajna a Bódeni-tóból, csodás festett falú házak láthatóak a városban. Továbbutazunk Einsiedelnbe, Svájc legnagyobb Mária-kegyhelyére. 2 éjszakai szállás Einsiedelnben. Vacsora.

3.nap Einsiedelnben tiszteletünket tesszük a Fekete Madonna kegyszobra előtt, majd a délelőttöt Svájc védőszentje, Flüei Szent Miklós nyomdokán töltjük. Először Sachselnben az ereklyéi előtt imádkozunk, majd az életét bemutató múzeumot keressük fel. Flüeliben abba a házba zarándokolunk, ahol a szent született 1417-ben, majd elsétálunk a völgyben lévő kis „cellába”, ahol a szent életű Miklós élt 20 éven át. Folytatjuk utazásunkat. A Luzerni-tó partjáról a világ legmeredekebb hegyi vasútján (piros fogaskerekű) jutunk fel a Pilátus hegycsúcsra (2128 m). A teraszokról elénk tárulnak Közép-Svájc hófödte csúcsai és a mesés, kék színű tavak. A hegycsúcsról drótkötélpályán, zárt kabinokban ereszkedünk le Luzernbe. Városnézés a csodálatos környezetben fekvő Luzernben, a tóparti városkában. Estére visszamegyünk Einsiedelnbe, vacsora.

4.nap Pihenőt tartunk a tóparti Tellskapelle-nél, melyet Tell Vilmos emlékére építettek. Gyönyörű útvonalon, az Alpokban, a Szent Gotthárd-hágón haladunk Olaszország egyik legnagyobb tóvidéke felé. A Lago Maggiore partján gyönyörű villák, sétányok, várak váltják egymást. Hajóra szállunk és felkeressük a három gyönyörűséges szigetet. Isola Bellán a Borromeo kastélyt láthatjuk, Isola Madren, mely hihetetlen dús növényzetű szigeten a kastélyt, végül Isola Pescatorén sétálunk. Utazunk a szálláshelyünkre, vacsora.

5.nap Utazunk hazáig rövidebb pihenőkkel, érkezés a késő esti órákban.

 

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 35.000 Ft/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 2.250 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

 

  • A belépődíjak külön fizetendők

  • Mainau virágsziget: kb. 20 €/fő

  • Rajna vízesés: kb. 8 CHF/fő

  • Pilátus csúcs: kb. 65 CHF/fő

  • Isola szigetek: kb. 25 €/fő

  • Sachseln múzeum: kb. 10 CHF/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.