Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat Prágába

ZARÁNDOKLAT A PRÁGAI KISJÉZUSHOZ

Telc – Kutna Hora – Karlovy Vary

4 nap/3 éjszakai szállással (3 reggeli, 3 vacsora): 99.000 Ft/fő vagy 300 €/fő

2019. május 20 - 23. 

A zarándoklat lelkivezetője Varga Bertalan domoszlói plébános.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M1-es mentén. Délután pihenő, séta Telc főterén, megtekintjük az UNESCO Világörökség részét képező lábasházakat. Este érkezünk Prágába, szállásfoglalás. 3 éjszakai szállás Csehország fővárosában. Kellemes esti programunk: sétahajózás a Moldván. A mintegy egyórás sétahajózás során a város gyönyörű épületeit, nevezetességeit a hajóról csodálhatjuk meg.

2.nap Egész napos városnézés a száztornyú Prágában. Loreto templom (kívülről), Várnegyed és a Vár (Hradzsin), Szent Vitus katedrális, Arany utcácska. Tiszteletünket tesszük a Prágai Kisjézus csodatévő kegyszobra előtt, szentmisén veszünk részt.

Szabadidő után átsétálunk a barokk szobrokkal ékesített Károly-hídon az Óvárosba, miközben megemlékezünk Nepomuki Szent Jánosról. A Főtéren láthatjuk a régi városházát, az Orloj-t, megtekintjük az órajátékot. Szabadidő az óvárosban. Majd a Nagyboldogasszony templom, Lőportorony, Prága Reprezentációs háza. A nap vége felé a híres Vencel-téren sétálunk, ahol szabadidő keretében megkóstolhatjuk a tradicionális cseh sört. Visszatérünk a szállodába.

3.nap Karlovy Vary-ba (Karlsbad) kirándulunk, az egyik leghíresebb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező híres, történelmi gyógyfürdővárosba. A hegyoldalra épült városka látványos sétautakat kínál, patinás fürdőépületek, ivókutak stb. varázsolják elbűvölővé a városkát. Várostorony, Mária Magdolna templom (szentmise), Piac-kolonnád, Malom-kolonnád. Vásárolhatunk a különleges gyógynövénylikőrből, a Becherovkából, valamint a helyi, ún. fürdőostyából (ízesített ostyalap). Estére visszatérünk Prágába.

4.nap Utazás hazafelé. Séta, pihenő Kutna Hora-ban, ahol a csodálatos Szent Barbara-katedrálist tekintjük meg, majd ellátogatunk a sedlec-i osszáriumhoz. Az osszárium mintegy kb. 40 000 csontot tartalmaz, melyek szinte művészien bebútorozzák a kápolna belső terét. Érkezés a késő esti órákban.

 

  • A belépődíjak, illetve a sétahajózás díja külön fizetendő: kb. 350 cseh korona/fő

  • A teljes körű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.800 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés *** szállodában, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 25.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.