Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat Medugorjéba

ZARÁNDOKLAT MEDUGORJÉBA

A Béke Királynőjéhez

5 nap/4 éjszakai szállással (4 reggeli, 4 vacsora): 65.000 Ft/fő vagy 195 €/fő

2019. június 17 - 21.

A zarándoklat lelkivezetője Maksó Péter miskolc-diósgyőri káplán atya.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról, útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Határátlépés Letenyénél. Horvátország festői tájain keresztül utazunk Medugorjéba. Szállásfoglalás, 4 éjszaka Medugorjéban, panzióban (közel a templomhoz), 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban.

2.nap Lelki programok Medugorjéban: keresztutat végzünk a Krizevác hegyen. A hegyre felérve csendes, elmélkedés, imádkozás. Délután a világosság rózsafüzértitkokról elmélkedünk a kis kápolnáknál. A Szent Jakab templom, a feltámadt Krisztus szobor megtekintése. Este részt veszünk a nemzetközi szentmisén, illetve a szentségimádáson.

3.nap Folytatódnak a lelki programjaink: a Jelenések hegyén elvégezzük a rózsafüzér imádságokat, hálaadás, elmélkedés a Szűzanya jelenésének helyén. Délután (amennyiben lehetőség van rá) ellátogatunk a Cenacolo központba, ahol szenvedélybetegek gyógyulnak. Szentmisén veszünk részt. Este szintén szentségimádáson vehetünk részt.

4.nap Mostarba, a boszniai mohamedán városkába kirándulunk, ahol láthatjuk a háború pusztításait, s az óváros csodálatosan helyreállított épületeit. Megtekintjük a térség legnagyobb katolikus templomát, a ferences templomot, ahol szentmisén veszünk részt. Átsétálunk az Öreg-hídon, mely a háború óta a béke nemzetközi szimbólumává vált. Szabadidő az óvárosban. Délután a közeli Kravica vízeséshez kirándulunk, melyet sokan „Kis-Plitvice”-ként is emlegetnek. Kora estére visszatérünk Medugorjéba, ahol szabadidő, egyéni elmélkedés... stb.

5.nap Korai indulás hazafelé Horvátország festői tájain keresztül utazva. Fotószünet Splitben. Óvárosi részén Diocletianus palotájának maradványait láthatjuk, pálmafás sétánya gyönyörű. Hazaérkezés a késő esti órákban.

  • Az utazáshoz új típusú (kártyás) személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!

  • Medugorjéban a programok sorrendje változhat!

  • A betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 2.250 Ft/fő, mely min. 20 főtől érvényes.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 17.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.