Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat Lourdesba - Lourdes, Avignon, Monaco

ZARÁNDOKLAT LOURDESBA

AVIGNON, MONACO, MARSEILLE

7 nap/6 éjszakai szállással (7 reggeli, 3 vacsora, 1 ebéd): 175.000 Ft/fő vagy 530 €/fő

2019. június 24 - 30.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Szlovénián, majd Észak-Olaszországon keresztül utazunk a szálláshelyünkre, szállásfoglalás Olaszországban.

2.nap Franciaország felé indulunk, városnézés Marseille-ben. A Földközi-tenger partján fekvő kikötőváros óvárosa rendkívül hangulatos (Városháza, operaház, Régi kikötő...). Kisvonattal utazunk fel a város legmagasabb pontján található kegyhelyre, a Garde-hegyi Miasszonyunk bazilikájához. A templomtól gyönyörű a kilátás a városra és a közeli szigetekre. Este érkezés az Avignon környéki szálláshelyünkre, vacsora.

3.nap Avignonban, a „Pápák városá”-ban sétálunk. A Rhone folyó partján épült városka a középkorban a pápák székhelye volt. Láthatjuk a hatalmas pápai palotát, megtekintjük a bazilikát, főteret, színházat, s természetesen a befejezetlen, Szent Bénezet hidacskát a folyó fölött. Szabadidő után folytatjuk utunkat. Továbbutazunk a Pireneusok lábánál fekvő kisvárosba, Lourdesba. 2 éjszakai szállás.

4.nap Egész napos programok a kegyhelyen. Szentmise, majd megtekintjük az egymás fölé épült bazilikákat, imádkozunk a Jelenési barlangnál. Ebéd után a kis látnok, Soubirous Szent Bernadett nyomdokain járunk: Bernadett-ház, szülői ház és a (Cachot) börtön megtekintése. Vacsora után gyertyás körmenet indul a Grottától, melyen minden este több ezren vesznek részt.

5.nap Délelőtt a kegyhelyen szentmisén veszünk részt, majd végigjárjuk a keresztutat, melynek életnagyságú bronz szobrai ábrázolják Krisztus passióját. Szabadidő után a déli órákban indulunk visszafelé. Szállás, vacsora újra Avignon környékén.

6.nap Délután Európa leggazdagabb miniállamába, a Francia Riviérán található Monacóba látogatunk. Láthatjuk a hercegi palotát, a katedrálist, a városházát, az Igazságügyi palotát... Séta Monte Carlo-ban, ahol a világhírű Kaszinó mellett megcsodáljuk a Café de Paris és a Hotel de Paris épületét. A riviéra látványa, a mediterrán növényzet, az elegáns épületek, a luxusüzletek magával ragadják az idelátogatókat. Továbbutazunk az olaszországi szálláshelyünkre.

7.nap Utazás hazáig rövidebb pihenőkkel, érkezés az éjszakai órákban.

 

  • Belépődíjak: kb. 10 €/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 3.150 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 41.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.