Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat Lengyelországba

ZARÁNDOKLAT LENGYELORSZÁGBA

Magyar emlékek nyomában

5 nap/ 4 éjszakai szállással (4 reggeli, 3 vacsora): 99.000 Ft/fő vagy 300 €/fő

2019. július 29 - augusztus 02.

Keretprogram

1.nap Indulás a kora hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, 2-es sz. főút mentén. Fotószünet Wadowicében, ahol láthatjuk Szent II. János Pál pápa szülőházát (kívülről), megtekintjük a plébániatemplomot, melyben megkeresztelték. Szabadidőben a híres „pápai krémest” is megkóstolhatjuk. Kalwaria Zebzrydowskában tiszteletünket tesszük a könnyező Szűzanya kegyképe előtt. Szentmise. Este érkezünk Czestochowába, Lengyelország "lelki fővárosá"-ba. Szállásfoglalás.

2.nap Tiszteletünket tesszük a Fekete Madonna kegykép előtt, szentmisén veszünk részt, majd ismerkedünk a kegyhely nevezetességeivel, s keresztutat végzünk. A déli órákban indulunk Krakkóba. Városnézés a hangulatos Óvárosban: Wawel, a bazilikában Szent Hedvig sírja, majd Főtér, Posztócsarnok, Mária templom, Jagelló Egyetem. Szállásfoglalás Krakkó külvárosában, vacsora.

3.nap Kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező wieliczkai sóbányába, melynek legszebb része a Szent Kinga-kápolna. Az egyes termekben sóból készült alkotásokat, szobrokat láthatunk, s minden só és só. Délután Szent Fausztina nővér kolostorához látogatunk. Tiszteletünket fejezzük ki a szent sírjánál. Megtekintjük az Isteni Irgalmasság bazilikát és a Szentek Közössége kápolnát, majd szentmise. Zakopánéba utazunk, 2 éjszakai szállás a Magas-Tátra festői szépségű téli-nyári üdülőhelyén. Vacsora.

4.nap Egész napos kirándulás. Ószandecen Szent Kinga sírjához zarándokolunk. Láthatjuk az általa alapított templomot és kolostort. Ellátogatunk a néhai lengyel-magyar határra, Nedec várához, ahonnan csodás panoráma nyílik a környékre. Délután fakultatív program keretében tutajozás a Dunajec folyón, vadregényes szurdokok között. Andalítóan szép utazás a tutajút, melynek során csodaszép képek tárulnak elénk: régi templomok, sziklás szorosok. Figyelem! A program időjárásfüggő! Vacsora.

5.nap Zakopánéban megtekintjük a Fatimai Szűzanya szentélyét, mely hálából épült a Szentatya ellen elkövetett merénylet után. Szentmise, majd vásárlási lehetőség a piacon, édességek, bőr- és szőrmeáruk széles választékát kínálják az árusok. Akinek kedve van felvonóval a Gubalowkára is felmehet, ahonnan jó idő esetén csodálatos a kilátás. A déli órákban indulás hazafelé, érkezés az esti órákban.

 

  • Belépődíjak: kb. 150 PLN/fő

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 2.250 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés Krakkóban és Zakopánéban ***szállodában, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban, Czestochowában zarándokházban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 19.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.