Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat Észak-Olaszországba ÚJ!

ZARÁNDOKLAT

BAKHITA SZENT JOZEFINA, SZENT GELLÉRT ÉS SZENT ANTAL NYOMÁBAN

4 nap/3 éjszakai szállással (3 reggeli, 3 vacsora): 89.000 Ft/fő vagy 270 €/fő

2019. június 03 - 06.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozási lehetőségek: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán.  Szlovénián keresztül utazunk Olaszország felé, megérkezésünk után szállásfoglalás Jesolóban, 3 éjszakai szállás. Délután szabadidő, pihenési, fürdési lehetőség az Adriai-tenger kedvelt üdülővárosában.

2.nap Egész napos kirándulásra indulunk Velencébe. Városnéző sétánk során megtekintjük a Szent Márk-teret és főbb látnivalóit, a Campanilet, melynek tetejéről csodálatos kilátásban lehet részünk a lagúnákra, a Doge-palotát, a majd ezer éves köztársaság hajdani központját, a Sóhajok hídját, az Óratornyot a két Mórral, a Szent Márk-székesegyházat, Rialtó-hídat, mely Velence első fahídjának helyére épült. Ellátogatunk a Frari- és a San Giovanni-templomba, ahol a dózsék különleges síremlékeit láthatjuk. Szabadidő keretében ebédelési, vásárlási lehetőség. Délután hajókirándulás Murano és Burano szigetére. Murano az üvegkészítés hazája. A dómban Szent Gellért püspök sírját láthatjuk. Burano a gyönyörű, egyedi csipkekészítéséről híres. Ellátogatunk az üzemekbe, ahol végigkísérhetjük a kézimunka csodálatos remekműveit, amelyből természetesen vásárolhatunk is.

3.nap Programunkban Padovába következik. A bazilikában tiszteletünket tesszük Szent Antal sírjánál, szentmisén veszünk részt. Látni fogjuk az épület előtt álló Donatello-féle lovas szobrot, a Gattamelatát. Megcsodáljuk a római amfiteátrum vonalait őrző Prato della Valle teret és a velencei kormányzók palotáját. Szent Lipót, kapucinus atya templomához zarándokolunk, testét üvegkoporsóban láthatjuk. Schioban meglátogatjuk Bakhita Szent Jozefina szentélyét. Szudáni születésű rabszolga volt, aki később Olaszországban tett örökfogadalmat és haláláig apácaként szolgált. Megnézzük a szent életét bemutató múzeumot. Lehetőségünk nyílik keresztúton felmenni Monte di Cristo-ba is, ahol 1985. márciusától megjelent a Szűzanya Renato Baronnak.

4.nap A Trieszti-öbölben fekvő, lagúnák közötti kisvárosba, Gradoba utazunk. A várost "Kis Velence"-ként is emlegetik. Hajókirándulást teszünk a csodálatos szigetre, Barbanára, melyen egy ferences kolostor és egy Mária templom is található. Aquileia-ba látogatunk, mely a császárkorban a Római Birodalom egyik legjelentősebb központja volt. Megnézzük a kora keresztény bazilikát, melyben a keresztény világ legnagyobb és legöregebb mozaikpadlója található. Szabadidő után indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

  • Belépődíjak: kb. 40 €/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.800 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 24.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.