Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zarándoklat a Csomóoldó Boldogasszonyhoz ÚJ!

ZARÁNDOKLAT AUGSBURGBA,

A CSOMÓOLDÓ BOLDOGASSZONY KEGYKÉPÉHEZ

5 nap/4 éjszakai szállással (4 reggeli, 4 vacsora): 129.000 Ft/fő vagy 390 €/fő

2019. augusztus 19 - 23.

A zarándoklat lelkivezetője Maksó Péter miskolc-diósgyőri káplán atya.

Keretprogram

1.nap Indulás a kora hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M1-es mentén. Városnéző séta Passauban, a „Három folyó városá”-ban. A Niedernburg-i kolostorban tiszteletünket tesszük Szent István királyunk feleségének, Gizella sírja előtt, szentmisén veszünk részt. Majd elsétálunk a dómba, láthatjuk a Főteret, a városházát stb. Folytatjuk utazásunkat a szálláshelyre, szállás Altöttingben.

2.nap Altöttingben, Bajorország legismertebb Mária kegyhelyén szentmise, megtekintjük a kegykápolnát, és imádkozunk a Fekete Madonna kegyszobra előtt. Tiszteletünket tesszük Szent Konrád kapucinus testvér sírja előtt, aki mintegy 40 éven keresztül látta el a Szent Anna kolostor kapusi szolgálatát. A harmincéves háború hadvezérét, Tilly grófot szintén ide temették. Marktl am Inn-ben megtekintjük XVI. Benedek pápa szülőházát, és a templomot, ahol megkeresztelték. Folytatódik utazásunk az Augsburg környéki szállásunkra.

3.nap Délelőtt Augsburg szerepel a programunkban. Ellátogatunk a Szent Péter templomba, ahol imádkozunk a Csomóoldó Boldogasszony kegyképe előtt, szentmisén veszünk részt. A kegykép hálából készült, miután egy házaspár túljutott egy súlyos házassági válságon. Városnézésre indulunk, hiszen az óváros számtalan meglepetést tartogat: városháza, Fuggerek egykori házai, városháza tér stb. Délután városnézés a bajor fővárosban, Münchenben. A város Dél-Németország gazdasági, kulturális központja. A belváros számtalan különleges épülettel, műemlékkel kápráztat el bennünket, mint pl. a városháza, Miasszonyunk templom, gótikus kapuk stb. Szállásfoglalás Münchenben vagy környékén.

4.nap Ausztria felé indulunk. Délelőtt a Chiemi-tóhoz kirándulunk. Hajózunk a tavon, s a kis szigeten II. Lajos bajor király fényűzően berendezett kastélyát tekintjük meg. Délután városnézés Salzburgban, az „Alpok kapujá”-ban, az egyik legszebb osztrák városban, melynek óvárosa UNESCO Világörökség. Ellátogatunk a dómba, a Szent Péter templomba, s láthatjuk a Mozart házat, a ferences templomot, a Mirabell kastélyt és parkját stb.

5.nap Fotószünet a gyönyörű Mondsee (Hold-tó) partján, s megtekintjük a Szent Mihály bazilikát, s hálaadó szentmisén veszünk részt. Utazás hazáig, érkezés az éjszakai órákban.

 

  • A teljes körű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 2.250 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Belépődíjak: kb. 25 €/fő.

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 31.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.