Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zágráb - Plitvicei tavak

ZÁGRÁB – PLITVICEI TAVAK

2019. május 01-02. (szerda-csütörtök)

2019. augusztus 17-18. (szombat-vasárnap)

2 nap/1 éjszakai szállással (1 reggeli): 39.000 Ft/fő

Keretprogram

1.nap Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Délután városnézés Horvátország fővárosában, Zágráb történelmi óvárosában. A közelmúltban csodálatosan felújított Szent István-dóm, Kőkapu alatti Szűzanya kegykép, ferences templom, a Zsolnay tetőcserepekkel borított Szent Márk-templom, kormányzati negyed, és a város forgalmas központja, a Jellasics tér. Szabadidő az óvárosban, majd szállásfoglalás Zágráb környékén 2/3 ágyas zuhanyzós, WC-s szállodai szobában.

2.nap Kirándulást teszünk a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba, mely Európa egyik legszebb, legvarázslatosabb természeti csodája! Az UNESCO Világörökség részét képező park területén 16 tó és 92 vízesés található. Növény- és állatvilágának gazdagsága, s páratlan szépsége miatt nagyon sokan látogatnak el ide. Hajóval és gyalogosan közlekedünk a parkban. Itt forgatták a May Károly regényéből készült Az ezüst tó kincse című filmet. A leglátványosabb vízesés 78 m magasból zúdul alá. Kb. 4 órát töltünk a park területén.

A program végén indulunk hazafelé, érkezés az éjszakai órákban.

A belépődíj külön fizetendő:

Plitvicei Tavak Nemzeti Park: kb.180 HRK/fő

A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 900 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 6.500 Ft/fő.

 

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.