Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Városnézés Kőszegen

VÁROSNÉZÉS A ROMANTIKUS KŐSZEGEN

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén és Bp-en.

Kőszeg igen gazdag történelemmel, kulturális háttérrel és sok nevezetességgel rendelkező nyugat-magyarországi település. Egész napos városnézésünk során végigsétálunk a macskaköves utcákon, megtekintjük a Hősök kapuját, az óvárosi Jurusics teret, a téren álló leváltárat. Következik az Arany Egyszarvú Patikamúzeum, a városháza, a Szent Jakab-és a Szent Imre templom. A Jézus szíve templom ugyancsak kihagyhatatlan, csakúgy, mint Lóránt Gyula emléktáblája Szövő utcai szülőházán.

Felkeressük a a törökverő hősről elnevezett Jurisics-várat, amely történeti kiállítási és rendezvényhelyszín is egyben.

A nap végén fotószünet a csónakázó tónál.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Jurisics vár: kb. 1.000 Ft/fő (csoportos)

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.