Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Városnézés Kőszegen

ÚJ!

VÁROSNÉZÉS KŐSZEGEN

2019. augusztus 03. (szombat)

Részvételi díj: 12.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Kőszeg igen gazdag történelemmel, kulturális háttérrel és sok nevezetességgel rendelkező nyugat-magyarországi település. Egész napos városnézésünk során végigsétálunk a macskaköves utcákon, megtekintjük a Hősök kapuját, az óvárosi Jurusics teret, a téren álló leváltárat, az Arany Egyszarvú Patikamúzeumot, a plébániát, a városházát, a Szent Jakab templomot, a Szent Imre templomot és a Jézus szíve templomot valamit Lóránt Gyula emléktábláját Szövő utcai szülőházán.

Felkeressük a a törökverő hősről elnevezett Jurisics-várat, amely történeti kiállítási és rendezvényhelyszín is egyben.

A nap végén fotószünet a csónakázó tónál.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Jurisics vár: kb. 1.000 Ft/fő (csoportos)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.