Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Varázslatos Dél-Olaszország

VARÁZSLATOS DÉL-OLASZORSZÁG

Bologna, Capri szigete, Pompei, Vezúv, Nápoly

6 nap/5 éjszakai szállással (5 reggeli, 3 vacsora): 139.000 Ft/fő vagy 420 €/fő

2019. október 07 - 12.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Csatlakozási lehetőségek: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es autópálya mentén, Nagykanizsán. Szlovénián majd Észak-Olaszországon keresztül utazunk Bolognába. Délután séta keretében ismerkedünk a hangulatos várossal, melynek óvárosát árkádsorok szegélyezik. Városháza, Neptun kút, főtér, ferde tornyok, majd Szent Domonkos sírjánál imádkozunk. Szállásfoglalás Bologna közelében.

2.nap Folytatjuk utunkat. Délután a bencés rend bölcsőjébe, a Monte Cassino-i apátságba látogatunk. Tiszteletünket tesszük Szent Benedek, Európa fővédőszentjének sírja előtt, mellette nyugszik testvére, Szent Skolasztika. Szentmisén veszünk részt. Este érkezünk a szálláshelyre. 3 éjszaka Pompeji közelében, vacsora.

3.nap Kirándulás a Vezúvra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Nápolyra és a Nápolyi-öbölre. Délután az ókori romváros, Pompei megtekintése. Pompejit a Vezúvból kitörő láva pusztította el Kr.u.79-ben, ugyanakkor konzerválta is az utókor számára. A séta során kirajzolódik előttünk a hajdanán modern és virágzó város képe. Új-Pompeiben a Rózsafüzér Királynője-bazilikába látogatunk, tiszteletünket tesszük a kegytemplom alapítója, Bartolo Longo sírja előtt. Szentmisét mutatunk be. Vacsora.

4.nap Igazán csodálatos nap következik, amikor hajókirándulást teszünk Capri szigetére, melyet sokan a világ legszebb szigetének tartanak. A varázslatosan kék tenger, a meredek sziklafalak, a hangulatos, színes hegyi falvak életreszóló élményt nyújtanak. Kisbuszos és gyalogos barangolás Capri-Anacapri útvonalon (Axel Munthe háza stb.). Körbehajózunk a szigetek körül, melynek során láthatjuk a szigetet a tenger oldaláról is. Este vacsora.

5.nap A nápolyi dómban tiszteletünket fejezzük ki a város védőszentje Szent Januáriusz vértanú püspök ereklyéi előtt. Szentmise. Utazás a tranzitszállásra, a szállás elfoglalása újra Bologna közelében.

6.nap Folyamatos utazás hazáig. Útközben pihenő Trojanéban, ahol a nagyméretű, igazán finom fánkot kóstolhatjuk meg. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

  • Belépődíjak

  • (Monte Cassino, Pompei, Vezúv, Capri szigete, hajózás a szigetek körül):kb. 100 €/fő

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 2.700 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 27.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.