Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Tutajozás a Dunajecen

TUTAJOZÁS A DUNAJECEN

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról, útközben csatlakozás lehetséges a 3-as számú főút mentén Encs felé. Folyamatosan utazunk a Felvidék csodás tájain keresztül rövid pihenő beiktatásával.

A Dunajec folyó jobb partján elhelyezkedő Vöröskolostorhoz tartunk. Fenséges hegyek alatt helyezkedik el a kolostor, mely nevét arról a vörös tetőcserépről kapta, mellyel fedték. Történelme két rend nevével is összefonódik: a kartauziak és a kamalduliak nevével. A kolostor területének legmeghatározóbb épülete a gótikus templom.

Szabadidőben lehetőség van elfogyasztani egy speciális szlovák ebédet egy hangulatos étteremben.

A kolostor meglátogatása után a Dunajecen tutajozunk, a program mintegy 2 órát vesz igénybe. A Dunajec ezen a szakaszon határfolyó Szlovákia és Lengyelország között. Igazi felüdítő, romantikus utazás ez vadregényes tájak, hegyek között haladva 11 km hosszan.

A  néhai lengyel-magyar határra, Nedec várához utazunk. Páratlan természeti környezetben fekszik a szinte teljes épségében megmaradt vár, ahonnan csodás panoráma nyílik a környékre. A vár egy kiterjedt uradalom központja volt, és jelentős szerepet játszott a lengyel-magyar kapcsolatokban.

A várbéli túránk után indulunk haza, érkezés kb. 23.00 órakor.

A belépődíjak külön fizetendők

- Vöröskolostor: csoportos egységes: 5 €/fő

- Tutajozás: csoportos egységes: 10 €/fő

- Nedec vára: felnőtt: 20 PLN/fő; gyerek, nyugdíjas: 15 PLN/fő

Csoportos utasbiztosítás: 460 Ft/fő 

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.