Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Tutajozás a Dunajecen

TUTAJOZÁS A DUNAJECEN

2019. július 06. (szombat)

2019. augusztus 24. (szombat)

Részvételi díj: 6.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. A Felvidék csodálatos tájain keresztül utazunk a néhai lengyel-magyar határra, Nedec várához. Páratlan természeti környezetben fekszik a vár, ahonnan csodás panoráma nyílik a környékre. 

A várbeli túránk után a Dunajecen tutajozunk, a program mintegy 2 órát vesz igénybe. A Dunajec ezen a szakaszon határfolyó Szlovákia és Lengyelország között. Igazi felüdítő, romantikus utazás ez vadregényes tájak, hegyek között haladva 11 km hosszan.

Tutajozás után a Dunajec folyó jobb partján elhelyezkedő Vöröskolostorhoz tartunk. Fenséges hegyek alatt helyezkedik el a kolostor, mely nevét arról a vörös tetőcserépről kapta, mellyel fedték. Történelme két rend nevével is összefonódik: a kartauziak és a kamalduliak nevével. A kolostor területének legmeghatározóbb épülete a gótikus templom.

A program végére ajánlatunk: egy speciális szlovák ebéd elfogyasztása egy hangulatos étteremben.

Ezt követően indulunk haza, érkezés kb. 23.00 órakor.

A belépődíjak külön fizetendők

- Vöröskolostor: csoportos kb.: 7 €/fő

- Tutajozás: felnőtt: kb.: 15 €/fő

gyerek, 12 éves korig: kb.: 9 €/fő

- Fakultatív ebéd: kb.: 13 €/fő

- Nedec vára: kb. 18 PLN/fő

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.