Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Temesvár

ÚJ!

TEMESVÁR, A BÁNSÁG SZÍNES VÁROSA

2019. június 01. (szombat)

Részvételi díj: 10.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. A Bánságban található Temes megye székhelyével, Temesvárral ismerkedünk, ez az ország legfejlettebb, legnyugatiasabb nagyvárosa, éttermekkel, nyüzsgő élettel, mediterrán hangulattal.

Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a várossal. A belváros északi része barokk jellegű épületeivel, a főtéren a római katolikus és szerb ortodox székesegyházzal, a déli részen impozáns eklektikus, szecessziós épületeivel hívja fel magára a figyelmet. Templomok, különleges házak (pl. Vastuskós ház), szép terek teszik vonzóvá a várost, többek között láthatjuk a Hunyadiak kastélyát, Széchenyi palotát, az egykori váltóbankot, Szentháromság szobrot, Emmer házat, egykori törvényszék házát.

Programunk végén indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.