Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Temesvár

ÚJ!

TEMESVÁR, A BÁNSÁG SZÍNES VÁROSA

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M5-s autópálya mentén.

A Bánságban található Temes megye székhelyével, Temesvárral ismerkedünk. Az ország egyik legfejlettebb, legnyugatiasabb nagyvárosa, tele éttermekkel, nyüzsgő élettel, mediterrán hangulattal.

Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a várossal. A belváros északi része barokk jellegű épületeivel, a főtéren a római katolikus és szerb ortodox székesegyházzal, a déli részen impozáns eklektikus, szecessziós épületeivel hívja fel magára a figyelmet. Templomok, különleges házak (pl. Vastuskós ház), szép terek teszik vonzóvá a várost, többek között láthatjuk a Hunyadiak kastélyát, Széchenyi palotát, az egykori váltóbankot, Szentháromság szobrot, Emmer házat, egykori törvényszék házát.

Programunk végén indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

Csoportos utasbiztosítás: 460 Ft/fő (21 fő felett)

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.