Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Városnézés és repülőmúzeum Szolnokon

VÁROSNÉZÉS ÉS REPÜLŐMÚZEUM SZOLNOKON

A HORTY CSALÁD NYOMÁBAN KENDERESEN

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Kenderesen felkeressük az 1920-ban épült, 20 sírhellyel rendelkező Horthy mauzóleumot, s ellátogatunk a család hajdani kastélyába.

Szolnokon belvárosi sétánk során átkelünk a Tiszavirág gyaloghídon, megtekintjük a Szentháromság templomot és a városházát. A város fő tere a Kossuth tér, mely eredetileg vásártér volt, azonban 2007-ben modernizálták, szökőkutak és zsánerszobrok kaptak rajta helyet. A Damjanich János Múzeum is a főtéren található és már két alkalommal is elnyerte az év múzeuma címet.

Fotószünetet tartunk a szolnoki Verseghy park egyedülálló rózsakertjében, amely ezer négyzetméternyi, magyar rózsafajtákból álló virágfelülettel rendelkezik, majd sétálunk a Tisza-parton.

Ellátogatunk az Európa-szinten jelentős interaktív repüléstörténeti kiállítóhelyre, a RepTárba. A helyhez szabadtéri repülőgéppark, katonai akadálypálya és tematikus játszótér is tartozik.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Szolnok Damjanich Múzeum: csoportos: kb. 150 Ft/fő

RepTár-Szolnoki Repülőgépmúzeum: csoportos: kb. 2.300 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.