Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Városnézés és repülőmúzeum Szolnokon

VÁROSNÉZÉS ÉS REPÜLŐMÚZEUM SZOLNOKON

A HORTY CSALÁD NYOMÁBAN KENDERESEN

2019. augusztus 24. (szombat)

Részvételi díj: 4.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Kenderesen felkeressük az 1920-ban épült, 20 sírhellyel rendelkező Horthy mauzóleumot, s ellátogatunk a család hajdani kastélyába.

Szolnokon belvárosi sétánk során átkelünk a Tiszavirág gyaloghídon, megtekintjük a Szentháromság templomot és a városházát. A város fő tere a Kossuth tér, mely eredetileg vásártér volt, azonban 2007-ben modernizálták, szökőkutak és zsánerszobrok kaptak rajta helyet. A Damjanich János Múzeum is a főtéren található és már két alkalommal is elnyerte az év múzeuma címet.

Fotószünetet tartunk a szolnoki Verseghy park egyedülálló rózsakertjében, amely ezer négyzetméternyi, magyar rózsafajtákból álló virágfelülettel rendelkezik, majd sétálunk a Tisza-parton.

Ellátogatunk az Európa-szinten jelentős interaktív repüléstörténeti kiállítóhelyre, a RepTárba. A helyhez szabadtéri repülőgéppark, katonai akadálypálya és tematikus játszótér is tartozik.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Szolnok Damjanich Múzeum: csoportos: kb. 150 Ft/fő

RepTár-Szolnoki Repülőgépmúzeum: csoportos: kb. 2.300 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.