Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Zarándoklat Szlovéniába

ZARÁNDOKLAT SZLOVÉNIÁBA

Tengerparti fürdőzéssel

4 nap/3 éjszakai szállással (3 svédasztalos reggeli és 3 svédasztalos vacsora): 109.000 Ft/fő vagy 330 €/fő

2019. augusztus 05 – 08.

A zarándoklat lelkivezetője Láng András plébános.

Keretprogram

1.nap Indulás a kora hajnali órákban Miskolcról. Csatlakozási lehetőségek: M3-as autópálya mentén, Bp-en, Dunaharasztiban, M7-es mentén, Nagykanizsán. Első megállóhelyünk a szlovén gótika egyik legszebb alkotása, az ország legismertebb kegyhelye, Ptujska Gora. A kegytemplom értékes középkori falképeket rejt, valamint a Sokalakos Madonna kegyszobrát. Ismerkedünk a kegyhellyel, majd szentmisén veszünk részt. Szlovénia második legnagyobb városa Maribor. A Dráva-parti város értékeivel, műemlékeivel ismerkedünk: a monumentális ferences templom, városháza, a főtér patinás, ódon házai, a Guiness rekordok könyvébe bekerült szőlőtőke, séta a Dráva partján, majd a katedrális. Szállásfoglalás, 3 éjszaka a varázslatos szépségű Bledi-tónál szállodában.

2.nap Szlovénia nemzeti kegyhelyére, Brezjébe látogatunk. Imádkozunk a Minden Vigasztalás Anyja kegykép előtt, szentmisén veszünk részt. Skofja Loka, Szlovénia antik műemlékvárosában sétálunk. A városka szűk történelmi tereivel, kacskaringós utcáival, a város fölé magasodó várával kápráztat el bennünket. A Bledi-tavon kishajóval utazunk át a tó közepén fekvő kis szigetre, ahol a Mária mennybevétele kegytemplomot nézzük meg. Szabadidő Bledben.

3.nap Ez a nap a pihenés, lazítás napja. Kiruccanunk a tengerpartra, ahol szabad program, fürdőzési lehetőség. Bárok, kávézók, fagyizók várják az odalátogató turistákat. Estére visszamegyünk a szállásunkra.

4.nap Szentmise a Szent Márton templomban, Bledben, majd hazafelé indulunk. Pihenőt tartunk Trojane-ban, ahol a cukrászdában finom illatok csábítanak bennünket, hogy megkóstoljuk a méltán híres, különlegesen finom és hatalmas méretű fánkot. Mielőtt Celjébe érünk, egy kis meglepetésprogramot tartogatunk utasaink részére. Celjében a városka ódon, patinás házai között sétálunk, s ellátogatunk a Szent Dániel katedrálisba. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

  • A belépődíjak külön fizetendők: kb. 20 €/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.800 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés ***szállodában, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 25.000 Ft/fő.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.