Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Strandolás az Isztrián és a postojnai cseppkőbarlang

ÚJ!

STRANDOLÁS AZ ISZTRIÁN ÉS A POSTOJNAI CSEPPKŐBARLANG

SÖRSZÖKŐKÚTTAL ÉS A TROJANEI ÓRIÁSFÁNKOKKAL

2019. július 13 - 14. (szombat - vasárnap)

2 nap/1 éjszakai szállással (1 reggeli): 39.000 Ft/fő

Keretprogram

1.nap Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozási lehetőségek: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Délután már strandolási lehetőség az Isztrián. Szállás Postojna környékén.

2.nap Meglátogatjuk a Postojnai cseppkőbarlangot, Szlovénia leghosszabb ismert karsztvidéki barlangját. Ez Európa leglátogatottabb barlangrendszere. Kisvonat visz minket a barlang belsejébe, ahol sétánk során számos gyönyörű cseppkövet látunk majd, s egy másfélórás idegenvezetés során megismerkedünk a barlang történetével is. Trojaneban megkóstoljuk a híres óriás fánkokat és ellátogatunk egy, a komlóültetvényeiről nevezetes szlovén kisvárosba is, ahol felkeressük Európa első sörszökőkútját. Ötféle sört kóstolhatnak itt a látogatók.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Cseppkőbarlang: felnőtt kb.26 €/ fő gyermek kb. 21 €/ fő

Sörszökőkút: kb.6 €/ fő

- A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 900 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

- Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 9.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.