Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Stigmatizált szentek nyomában

STIGMATIZÁLT SZENTEK NYOMÁBAN

SZENT RITA, SZENT PIÓ ATYA ÉS ASSISI SZENT FERENC

Lanciano, az eucharisztikus csoda helyszíne

6 nap/5 éjszakai szállással (5 reggeli, 3 vacsora): 143.000 Ft/fő vagy 435 €/fő

2019. június 24 - 29.

A zarándoklat lelkivezetője Gríz László, a nagybányai Szentháromság plébánia segédlelkésze.

Keretprogram

1.nap Indulás a kora hajnali órákban Nagybányáról. Útközben csatlakozás lehetséges: Miskolcon, M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Szlovénián, majd Észak-Olaszországon keresztül utazunk a szálláshelyünkre. Szállásfoglalás Riminiben, Közép-Adria kedvelt üdülőközpontjában. Érkezésünk után szabad program, fürdési lehetőség, pihenés a tengerparti városkában.

2.nap Folytatjuk utunkat. Loretoban tiszteletünket tesszük a kegyszobor előtt, és elimádkozzuk a loretói litániát. Délután Lanciano következik, ahol eucharisztikus csoda történt: a szentmisében az átváltoztatás alkalmával a Szentostyából vérző húsdarab lett, a bor pedig Krisztus piros vérévé változott. Tiszteletünket fejezzük ki ezen szent ereklyék előtt. Szentmise. Este érkezünk Pió atya városába, 2 éjszaka Rotondóban, vacsora.

3.nap Megtekintjük Pió atya emlékcelláját, ahol 50 éven keresztül élt testén hordozva Krisztus öt szent sebét. Ellátogatunk a régi kis templomba, s az új, modern bazilikába. Tiszteletünket tesszük a szent épen maradt teste előtt. Szentmisén veszünk részt. Délután Monte San Angeloba kirándulunk, ahol a legenda szerint megjelent Szent Mihály arkangyal. Tiszteletére építették a bazilikát, és az egyedülálló barlangkápolnát. Visszatérünk Rotondóba, vacsora.

4.nap Folytatjuk utunkat Cascia felé. Tiszteletünket tesszük Szent Rita épen maradt teste előtt a bazilikában. Szentmise. Roccaporéban ellátogatunk abba a templomba, ahol Rita esküvője volt, s ahol gyermekeit megkeresztelték. Keresztutat végzünk, szállásfoglalás, vacsora Casciában.

5.nap Assisi felé utazunk, megtekintjük a Szent Klára-, és a Szent Ferenc-bazilikákat, ahol láthatjuk a szentek sírjait, továbbá megnézzük Ferenc szülőházát és a föléje épült templomot. Santa Maria d. Angeliben megtekintjük az Angyalos Boldogasszony Bazilikát. Láthatjuk a ferences rend bölcsőjét, a Porcinkula kápolnát, majd a rózsakertet, illetve Szent Ferenc további emlékeit. Szentmisén veszünk részt. Folytatódik utazásunk, szállás Bologna külvárosában.

6.nap Folytatjuk utunkat hazafelé, pihenő Trojanéban, ahol megkóstolhatjuk a méltán híres és nagyméretű fánkot. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

  • A kisbusz ára Rotondóban: kb. 8 €/fő

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 27.000 Ft/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 2.700 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.