Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Selmecbánya - Szentantal

SELMECBÁNYA – SZENTANTAL

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram
 
Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges: a 26-os számú főút mentén Kazincbarcika felé.
 
Szentantalon a Koháry-kastélyba látogatunk, melynek érdekessége az ún. naptárszimbólum: a 365 ablak, 52 terem, 12 kémény, 4 árkád. A különleges kastély egy gyönyörű angolpark közepén áll, a parkban kellemes sétát tehetünk.
 
Ezt követően az egykori Magyar Királyság egyik legjelentősebb bányavárosa, Selmecbánya az úticélunk. Magyarország legfontosabb ezüst és aranybányái voltak itt, s a világ első bányászati akadémiáját is itt alapították.
 
A festői városka utcái más-más szinten, teraszosan alakultak ki, hangulatos, bájos óvárossal: Szentháromság tér és nevezetességei, a régi líceum és a városháza patinás épülete. A Bányászati Akadémiába is ellátogatunk. Felmegyünk az újvárba (Leányvár), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre, majd az óvár kápráztat el szépségeivel. Szabadidő után indulunk hazafelé.
 
Hazaérkezés az esti órákban.
 
A belépődíjak külön fizetendők
  • Szentantal
    Koháry-kastély: felnőtt kb.6 €/fő, kedvezményes: kb. 3 €/fő

     
  • Selmecbánya
    Leányvár: kb. 5 €/fő
    Óvár:       kb. 5 €/fő

Csoportos utasbiztosítás: 460 Ft/fő (21 fő felett)

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.