Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Schönbrunn gazdagon

VARÁZSLATOS SCHÖNBRUNN - GAZDAGON

A kastély, ami elkápráztat, és a park, ami ezernyi meglepetést tartogat

Bécsi sétával

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

A délelőtti órákban érkezünk Bécsbe, ahol a napunkat a schönbrunni kastélyban, illetve a parkban töltjük, hiszen a barokk stílusú császári rezidencia és a hozzá tartozó park rengeteg látnivalót tartogat! Sisi és Mária Terézia nyomában járva részesei leszünk Schönbrunn pompájának.

Sétánkat a kastélyban kezdjük, ahol a mintegy 60 perces túra során kb. 40 termet járunk végig! Láthatjuk többek között Sisi lakrészét, Ferenc József szobáját, a patinás étkezőket stb.

A csodás kastélybelső után következik a lenyűgöző, virágokban, zöldekben bővelkedő kastélypark.

Felkeressük a kastélyhoz tartozó Orangeriet, mely mindig fontos fogadások és ünnepek színtere volt. Látogatást teszünk a Pálmaházban, ami a kontinens legnagyobb ilyen jellegű építménye. Folytatjuk sétánkat a parkban egészen a Gloriette-ig, útba ejtve a Neptun-kutat és a kert számos csodás pontját. A parkot lehetőség van Dotto-vonattal is bejárni, valamint a szabad program ideje alatt további látnivalók is felkereshetők a parkban (Gyerekmúzeum, Kocsimúzeum, Labirintus, …)

Akik kevesebb időt szeretnének Schönbrunnban tölteni, és kedvet éreznek egy bécsi, belvárosi sétára, másik idegenvezetőnkkel ezt megtehetik. Délután busszal visszamegyünk a belvárosba, ahol először buszos városnézés keretében ismerkedünk a császárvárossal, majd gyalogosan fedezzük fel annak értékeit: Szent István-dóm, Kartner Strasse, Ágostonrendiek temploma, Hofburg – Vár (kívülről), Rózsakert, Parlament. Programunk végén szabadidő.

Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés kb. 23:00 órakor.

A belépődíj külön fizetendő

  • Schönbrunn, Nagy túra: 20 €/fő

  • BBP: 460 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.