Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rózsaünnep Szőregen

RÓZSAÜNNEP SZŐREGEN

Városnéző séta Szegeden

 

2019. június 22. (szombat)

Részvételi díj: 10.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Szegedre érkezünk, városnéző sétát tartunk: Fogadalmi templom, mely a legnagyobb magyarországi templomok egyike, Dóm tér, a hangulatos Széchényi-tér, Püspöki palota, Városháza, Színház, a híres Egyetem épülete.

Átutazunk a közeli Szőregre. A Szőregi Rózsaünnepen virágdíszbe öltöznek a település utcái, terei, épületei, a templom, az iskola, a művelődési ház. Minden érdeklődő, rózsa- és virágkedvelő látogató számára kellemes kikapcsolódás a rózsaünnepi forgatag, kiállításokkal, látnivalókkal és kulturális programokkal. A muzsikáról népi együttesek gondoskodnak, a tánccsoportok pedig Európa különböző országaiból érkeznek. A gyönyörű virágokból vásárlási lehetőség! A Rózsaünnep fő látványossága a délutáni karneváli felvonulás, ahol több százezer rózsaszállal feldíszített ünnepi menet vonul végig Szőreg utcáin. Ételekről és italokról a különböző vendéglátóegységek gondoskodnak!

Kb. 18.00 órakor indulunk haza, érkezés Miskolcra kb. 23.00 órakor.

A belépődíjak külön fizetendők

- Fogadalmi templom: kb. 700 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.