Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

ZARÁNDOKLAT RÓMÁBA

RÓMA, AZ „ÖRÖK” VÁROS

SÉTA PADOVÁBAN ÉS ASSISIBEN

6 nap/5 éjszakai szállással (5 bővített reggeli): 124.000 Ft/fő vagy 375 €/fő

2019. szeptember 02 - 07.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Csatlakozási lehetőségek: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Szlovénián keresztül utazunk Olaszországba. Délután Padovában sétálunk. Főtere a monumentális fehér szobrokkal egyedülálló, a bazilikában tiszteletünket tesszük Szent Antal sírjánál, majd szabadidő után ellátogatunk a kapucinus templomba, ahol Szent Lipót atya sírjánál imádkozunk, szentmise. Szállásfoglalás Bologna környékén.

2.nap Folytatjuk utunkat Róma felé. Délutáni városnézés az „Örök Város”-ban: Szent Lépcső, melyen Jézust Pilátus elé vezették, majd az ősi Lateráni bazilika. 2 éjszakai szállás Rómában. Felhívjuk a zarándokok figyelmét, hogy Rómában gyalogosan, illetve helyi tömegközlekedési eszközökkel közlekedünk! Esti séta, melynek során láthatjuk a műemlékeket gyönyörű esti kivilágításban: Spanyol Lépcső, Francia templom, Trevi kút.

3.nap Szentmise a zarándokházban. Délelőtt részt veszünk a pápai audiencián (amennyiben a Szentatya Rómában tartózkodik). Délután az Angyalvár, majd sétálunk a város egyik legszebb terén, a Piazza Navona-n. Majd a Pantheon, Il Gesú (jezsuita főtemplom), a Santa Maria Maggiore-bazilika (Havasboldogasszony), benne a kis Jézus jászolereklyéje.

4.nap Folytatódik a városnézés: a Szent Péter bazilika, tiszteletünket tesszük Szent II. János Pál pápa és Szent XXIII. János pápa sírjánál, majd a Vatikáni Múzeumot is megtekintjük. Délután: Colosseum és Viktor Emánuel király emlékműve. Láthatjuk az ókori Róma maradványait, a Forum Romanumot. A Falakon kívüli Szent Pál-bazilikában Pál apostol sírjánál imádkozunk, szentmise. Délután utazás Assisi felé. Szállásfoglalás Santa Maria d. Angeliben.

5.nap Santa Maria d. Angeliben megtekintjük az Angyalos Boldogasszony bazilikát, benne a ferences rend bölcsőjét, a Porcinkula kápolnát. Szentmisén veszünk részt. Assisiben ellátogatunk a Szent Ferenc- és Szent Klára-bazilikákba, tiszteletünket fejezzük ki a szentek sírja előtt. A délutáni órákban indulunk a Bologna környéki szálláshelyünkre.

6.nap Hazafelé utazunk rövidebb szüneteket tartva, Trojánéban megkóstoljuk a méltán híres és nagyméretű fánkot! Érkezés az éjszakai órákban.

 

Egyéb információk

  • Belépődíjak: kb. 50 €/fő (Vatikáni Múzeum, 3 napos római közlekedési bérlet ára)

  • Figyelem! Rómában a programok sorrendje változhat, ennek jogát fenntartjuk!

  • Rómában napközben, illetve szabadidőben lehetőség van ebédelni, étkezni! Egy menü ára: kb. 10-15 €/fő.

  • A teljeskörű (betegség-, baleset és poggyász) biztosítás díja: 2.700 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés ***szállodában, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik, Rómában nővéreknél, zarándokházban***, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 31.000 Ft/fő.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.