Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pünkösdi búcsú Csíksomlyón

A Dr. Batthyány László Orvos-kör Egyesület szervezésében

PÜNKÖSDI BÚCSÚ CSÍKSOMLYÓN

Orvosoknak szakmai programmal

4 nap/3 éjszakai szállással (3 reggeli, 3 vacsora): 74.000 Ft/fő

2019. június 07 – 10.

A zarándoklat lelkivezetője Huszár Géza Lőrinc O.Cist.

Keretprogram

1.nap Indulás pénteken 03:30 órakor Miskolcról, 05:30 órakor Budapestről. Pihenő Kolozsvárott, ahol megtekintjük a Szent Mihály-templomot (szentmisén veszünk részt), Mátyás király szülőházát, a piarista templomban pedig imádkozunk a Könnyező Szűz kegyképe előtt. Este szállásfoglalás Szovátán, 3 éjszakai szállás a Hotel Szeifert***-ben, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban. Vacsora.

2.nap Ezen a napon 06:00 órakor indulunk Szovátáról, hogy időben odaérjünk a szentmisére!!! Hiszen óriási a kocsisor, a buszok sora a főúton, és szinte lépésben tudunk haladni! Egész napos részvétel a Kárpát-medence és a magyarság legnagyobb búcsúján, a csíksomlyói búcsúban, ahol minden évben több százezren vesznek részt. Estére visszatérünk a szálláshelyünkre, vacsora.

3.nap Szentmisén veszünk részt Szovátán, ezt követően az orvos kollégákkal szakmai program keretében ellátogatunk a szovátai Szent József-házba, ahol megvizsgáljuk a gyerekeket, átadjuk az összegyűjtött adományokat stb. A többiek részére szabad program Szovátán. Délután Farkaslakán Tamási Áron sírja előtt tisztelgünk. Korondon lehetőség nyílik vásárolni a népművészet remekeiből (bőr- és szőrmeáruk, cserépedények, fonott dísz- és használati tárgyak..stb). Vacsora.

4.nap Indulunk hazafelé. Marosvásárhelyen időzünk, ahol megtekintjük a Kultúrpalotát, a Barátok templomának megmaradt tornyát, a Bolyai Líceumot, színházat, sétálunk az ún. Rózsák terén. Szabadidő után folytatjuk utazásunkat hazafelé, érkezés az esti órákban.

 

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 15.000 Ft/fő

  • A teljes körű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.800 Ft/fő, mely min. 20 főtől érvényes.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.