Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Prágai hétvége sörözéssel

PRÁGAI HÉTVÉGE SÖRÖZÉSSEL

és Kutna Hora mesés katedrálisa

 

2019. október 22 - 23. (kedd-szerda)

 

2 nap/1 éjszakai szállással (1 reggeli, 1 vacsora): 39.000 Ft/fő

Keretprogram

1.nap Indulás Miskolcról hajnali 04.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról, továbbiakban csatlakozás lehetséges M3-as autópálya mentén, Bp-n, M1-es mentén. A kora délutáni órákban érkezünk a cseh fővárosba, s a délutánt már Prágában töltjük. A hangulatos főtéren láthatjuk a régi városházát, az Orloj-t (középkori csillagászati óramű), megtekintjük az órajátékot. Majd a Nagyboldogasszony-templom, Lőportorony, Prága Reprezentációs háza. Késő délután a híres Vencel-téren barangolunk, ahol beülhetünk egy kellemes cseh sörözőbe, hogy megkóstoljuk a különlegesen finom cseh sört. Elfoglaljuk a szállásunkat szállodában 2/3 ágyas zuhanyzós, WC-s szobákban, vacsora a szállodában.

2.nap Folytatjuk ismerkedésünket a száztornyú Prágával mégpedig a várnegyedben: Loreto templom, Kormányzati épületek, Királyi palota (Hradzsin), Szent Vitus katedrális, Arany utcácska. A várnegyedben szabadidőt tartunk, majd sétálunk a híres Károly-hídon. Pihenő Kutna Horában, ahol a csodálatos Szent Borbála katedrálist tekintjük meg. Programunk végeztével indulunk haza, érkezés az éjszakai órákban.

A belépődíjak külön fizetendők:

Arany utcácska + katedrális: kb. 300 CZK/fő

Kutna Hora katedrális: kb. 90 CZK/fő

A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 900 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 7.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.