Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pozsony, a hajdani koronázóváros

POZSONY, A HAJDANI KORONÁZÓVÁROS

2019. július 13. (szombat)

Részvételi díj: 12.500 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Pozsony, a hajdani magyar koronázóváros a Duna partján helyezkedik el. Először a várnegyedben sétálunk, melynek központi épületében ma a Szlovák Nemzeti Múzeum található. A kertben Szent Erzsébet szobrát pillantjuk meg, a parkból varázslatos panoráma nyílik a Dunára, a városra, s láthatjuk az Új Duna-hidat is.

A városban barangolva mindenfelé magyar emlékekkel találkozunk. Pozsony óvárosát nemrégiben csodálatosan helyreállították: Szent Márton-dóm, mely 1563 – 1830 között királykoronázások színhelye volt, majd a Mihály-kapu (középkori erődfal maradványa), Óvárosháza, főtér, Prímáspalota, színház.

Szabadidő keretében lenyűgöző környezetben hajókázhatunk a Dunán vagy akár kipróbálhatjuk valamelyik tipikus szlovák helyi étterem kínálatát.

Programunk végén délután hazaindulunk, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Szent Márton-dóm: kb. 5 €/fő

Hajókázás: kb. 8 €/fő

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.