Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pécs, a kultúra fővárosa

PÉCS, A KULTÚRA VÁROSA

2019. május 11. (szombat)

Részvételi díj: 12.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Pécsre utazunk, a gazdag történelemmel rendelkező városba, melynek utcáin sétálva feltárul előttünk a múlt. Ellátogatunk Gázi Kászim pasa dzsámijához, mely az iszlám építészet legmonumentálisabb alkotása, napjainkban katolikus templom. Megtekintjük a székesegyházat, majd a Széchényi tér jellegzetességével ismerkedünk meg, mely a város idegenforgalmi központja. Szabadidő után a Zsolnay Múzeumban láthatjuk a Zsolnay-porcelán fejlődését, s megcsodáljuk a legszebb, legjellegzetesebb darabokat. Tiszteletünket tesszük az Ókeresztény sírkamráknál, mely az UNESCO Világörökség része. A 4. századból fennmaradt nekropolisz igazi csodákat rejt.

Késő délután indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

- székesegyház

felnőtt: kb. 1.800 Ft/fő

diák/nyugdíjas: kb. 900 Ft/fő

 

- Gázi Kászim Pasa dzsámija

felnőtt: kb. 1.800 Ft/fő

diák/nyugdíjas: 900 Ft/fő

 

- Ókeresztény sírkamrák

felnőtt: kb. 1.900 Ft/fő

diák/nyugdíjas: kb. 1.100 Ft/fő

 

- Zsolnay Múzeum

egységesen: kb. 1.700 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.