Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Pihenés Białka Tatrzańskában

Pihenés Białka Tatrzańskában

2019. április 19 - 22. (péntek – hétfő)

2019. május 02 - 05. (csütörtök-vasárnap)

2019. október 20 - 23. (vasárnap - szerda)

4 nap/3 éjszakai szállással (3 reggeli, 3 vacsora): 49.000Ft/fő

Keretprogram

1.nap Indulás Miskolcról 06:00 órakor. Első napunkat Lengyelország téli-nyári üdülővárosában, Zakopanéban töltjük. A város az egyik legismertebb turisztikai célpont, mely a XIX. században vált igazán divatossá, népszerűsége napjainkban is töretlen. Vásárlási lehetőség a piacon, ahol édességek, s az itt élők saját készítésű sajtjai, bőr- és szőrmeárui közül válogathatunk. A piac végében található a Gubalowka felvonó, mely 1128 méter magasra viszi fel a turistákat. Jó idő esetén páratlan panoráma tárul a szemünk elé. Barangolhatunk a hangulatos sétálóutcán, ahol számtalan egyedi étterem és lengyel kiskocsma vár minket. Szállás Białka Tatrzańskában.

2.nap Egész napos pihenés és szabadidő Białka Tatrzańska aquaparkjában, a Terma Bania-ban.

3.nap Nowy Targ piacára érkezünk, ahol a vásári forgatagban bolyongunk. A zakopaneihoz hasonlóan az itteni piac is gazdag választékkal várja az idelátogatókat, így akár a karácsonyi ajándékokat is megvásárolhatjuk itt.

4.nap Hazautazásunk során megállunk Kassán, Szlovákia második legnagyobb városában, mely gazdag magyar történelmi múlttal rendelkezik. Városnéző sétánk során megtekintjük a Szent Mihály kápolnát, a Szent Erzsébet dómtemplomot és a Rákóczi kriptát, az Orbán tornyot, a Színház épületét, a zenélő szökőkutat és a Mária szobrot.

Érkezés Miskolcra az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

  • Gubalowka felvonó: kb. 23 PLN/ fő

  • Aquapark: kb. 65 PLN/fő

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.800 Ft/fő, mely min. 20 főtől érvényes.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 24.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.