Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Opatija gazdagon

OPATIJA GAZDAGON

2019. június 29-30.(szombat-vasárnap)

2019. augusztus 24-25. (szombat-vasárnap)

2 nap/1 éjszakai szállással
Részvételi díj: 39.000 Ft/fő

Keretprogram

 

1.nap: Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Utazás Horvátország felé, rövidebb pihenőkkel. Délután megérkezünk az Adria gyöngyszemeként is emlegetett Opatijába, mely a Kvarner riviéra középpontja, az egykori Monarchia elbűvölő üdülő- és klimatikus gyógyhelye. A Monarchia idején épült villákban, épületekben gyönyörködve sétálunk a pálmafás sétányokon, és lehetőségünk lesz elfogyasztani egy süteményt vagy egy kávét is a nem mindennapi környezetben. Szállás elfoglalása.

 

2.nap: Horvátország legjelentősebb kikötővárosába, s egyben az ország harmadik legnagyobb városába, Rijekába kirándulunk. Megtekintjük a Szt. Vitus székesegyházat, majd Rijeka főutcáján, a Korzon sétálunk, melynek fő látnivalója a közepén lévő, 15. században épült városi torony, vagy óratorony, horvátul Gradski Toranj. A szabadidőben kávézási és vásárlási lehetőség az üzletsoron. Meglátogatjuk a Rijeka központja feletti Trsati Csodatevő Szűzanya-templomot, melyet 1453-ban egy 12. századi templom helyére építettek egy ferences-rendi kolostorral együtt a Frangepánok. Mielőtt az olaszországi Loretoba tovább szállították volna, itt őrizték Názáreti Mária szent házának darabjait, 1291 és 1294 között.

Elmegyünk a Trsat várhoz, mely Rijeka leghíresebb látnivalója. A 138 méter magas dombon tornyosuló építmény a horvát tengerpart egyik legrégebbi vára, először 1288-ban említik. A római időkben őrhelyként funkcionált.Érkezés Miskolcra a késő esti órákban.
 

A belépődíjak külön fizetendők

Rijekai templom: felnőtt: kb. 20 HRK/fő diák, nyugdíjas: kb. 15 HRK/fő

Trsat vár: felnőtt: kb. 40 HRK/fő diák, nyugdíjas: kb. 35 HRK/fő 

 

Csoportos utabiztosítás: 450 Ft/fő/nap (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.