Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Zarándoklat az olasz csizma sarkába

ZARÁNDOKLAT AZ OLASZ CSIZMA SARKÁBA

Szent Pió atya, Szent Miklós püspök nyomában

7 nap/6 éjszakai szállással (6 reggeli, 4 vacsora): 139.000 Ft/fő vagy 420 €/fő

2019. szeptember 09 - 15.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Csatlakozási lehetőség: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Utazás Szlovénián, majd Észak-Olaszországon keresztül a szálláshelyünkre. Szállásfoglalás Riminiben, Közép-Adria kedvelt üdülőközpontjában. Érkezésünk után szabad program, fürdési lehetőség, pihenés a tengerparti városkában.

2.nap Folytatjuk utunkat, s délután érkezünk San Giovanni Rotondóba, Pió atya városába, elfoglaljuk a szállásunkat. Megtekintjük Pió atya emlékcelláját, ahol 50 éven keresztül élt testén hordozva Krisztus öt szent sebét. Ellátogatunk a régi kis templomba, s az új, modern bazilikába. Tiszteletünket tesszük a szent épen maradt teste előtt. Szentmise. Vacsora.

3.nap Monte San Angeloba kirándulunk, ahol a legenda szerint megjelent Szent Mihály arkangyal. Tiszteletére építették a bazilikát, és az egyedülálló barlangkápolnát. Délután az Adriai-tenger partján fekvő Barlettába kirándulunk. A városnak több magyar vonatkozása van, sétánk során ezeket is fölelevenítjük! A főbb nevezetességeket megtekintjük: bazilika, Barlettai kolosszus, Santa Maria Maggiore katedrális stb. Trani városában időzünk, Puglia gyöngyszemében. Megnézzük a tengerre néző katedrálist, majd szabadidő után a szálláshelyünkre utazunk. 2 éjszakai szállás, vacsora Ostuniban.

4.nap Folytatjuk utunkat a trullik földjére, ahol mesés látnivalók várnak ránk. Locorotondo festői kisvárosában sétálunk, majd Martina Franca-ban, melynek óvárosát középkori paloták és barokk templomok alkotják. Fehérre meszelt házak között sétálunk, jellegzetes, szűk, kanyargós utcákon. Alberobello következik, mely UNESCO Világörökség. Mesébe illő házai elbűvölik az odalátogató turistákat! Ostuni szintén egy „fehér városka”, melyet felfedezünk, majd szabadidő, séta a gyönyörű homokos tengerparton. Este vacsora.

5.nap A kősziklák városát, Matera-t keressük fel, ahol a Passió című filmet forgatták. Óvárosa, mely barlanglakásokból áll, UNESCO világörökség. Egy ilyen barlanglakást belülről is megtekinthetünk. A közös program és a szabadidő után indulunk Puglia egykori fővárosa, Altamura felé, mely egy dombra épült. A városnéző sétánk után indulunk Bariba, ahol Szent Miklós püspök sírja előtt imádkozunk. Továbbutazunk a szálláshelyre, vacsora.

6.nap Pietrelcinába, Szent Pió atya szülőfalujába látogatunk. Felkeressük a házat, melyben született, megnézzük a templomot, melyben megkeresztelték, szentmise. Visszafelé utazunk, s a szállásunk újra Riminiben vagy környékén lesz.

7.nap Folytatjuk utunkat hazafelé rövidebb pihenőkkel. Érkezés az éjszakai órákban.

 

  • A belépődíjak külön fizetendők: kb. 30 €/fő.

  • A teljes körű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 3.150 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 41.000 Ft/fő.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.