Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Nyíregyházi advent

ADVENT NYÍREGYHÁZÁN

Látnivalókkal a környéken

 

2020. december 06. (vasárnap)

Részvételi díj: 5.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 08:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Nyírbátorban a kenyérmezei csata zsákmányából, Báthori által épített református és minorita templomot nézzük meg, illetve a Báthori várkastélyt. A kastélyban képet kapunk a család és a kastély történetéről, a panoptikumban pedig egy nem mindennapi időutazást teszünk. A városhoz kötődő Báthory család korát és legendáit, a 15-17. század eseményeit, szereplőit 45 figura megjelenítésével keltik életre.

Máriapócsra, nemzeti kegyhelyünkre látogatunk. Megtekintjük a bazilikát, s a Könnyező Szűzanya kegyképe előtt tesszük tiszteletünket.

Kállósemjénben a felújított Kállay-kastélyt tekintjük meg, séta a télen is szép parkban.

Nyíregyháza értékeivel városnéző séta keretében ismerkedünk (városháza, főtér, Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház.. stb.).

Délután elvegyülhetünk a Kossuth tér adventi forgatagában. A színpadon különböző együttesek zenélnek, karácsonyi koncertek, tánccsoportok szórakoztatják a vendégeket. Fényfüzérek és fényhálók, organikus gömbök, a város hatalmas karácsonyfája, forralt bor és egyéb italok, karácsonyi mézesek és egyéb különlegességek csábítják a turistákat.

Szabadidő után indulunk haza, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

 

Kállay kastély: felnőtt: kb. 1.200 Ft/fő; nyugdíjas: kb. 600 Ft/fő

Báthory várkastély és panoptikum: felnőtt: kb. 800 Ft/fő; nyugdíjas: kb. 400 Ft/fő

református és minorita templom: kb. 350 – 350 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.