Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Zakopane + Nowy Targ-i piacolás

NOWY TARGI PIACOLÁS
ZAKOPANEI VÁROSLÁTOGATÁSSAL

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges a 3-as számú főúton Encs felé.

A Felvidék csodálatos tájain keresztül utazva Lengyelország déli csücskében található Nowy Targ piacára érkezünk, ahol délutánig bolyongunk a vásár forgatagában. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. várja az idelátogatókat.

Vásárlás után Lengyelország téli-nyári üdülővárosában, Zakopanéban időzünk. A város az egyik legismertebb turisztikai célpont, mely a XIX. században vált igazán divatossá, népszerűsége napjainkban is töretlen. Ugyancsak vásárlási lehetőség a piacon: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák stb. széles választéka várja a városba látogatókat. A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyet örömmel kínálnak kóstolásra és vásárlásra.

A zakopanei piac végében található a Gubalowka felvonó, mely 1128 m magasra viszi fel a turistákat. Jó idő esetén páratlan panoráma tárul szemünk elé. Barangolhatunk a hangulatos sétálóutcán, ahol számtalan egyedi étterem, lengyel kiskocsma stb. várja a kirándulókat helyi finomságokkal, különlegességekkel.

Szabadidő után késő délután indulunk haza, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Gubalowka felvonó: kb. 23 PLN / fő

Csoportos utasbiztosítás: 460 Ft/fő (21 fő felett)

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.