Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nowy targi piacolás zakopanei városlátogatással

NOWY TARGI PIACOLÁS
ZAKOPANEI VÁROSLÁTOGATÁSSAL

2019. október 26. (szombat)

Részvételi díj: 7.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

A Felvidék csodálatos tájain keresztül utazva Lengyelország déli csücskében található Nowy Targ piacára érkezünk, ahol délutánig bolyongunk a vásár forgatagában. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. várja az idelátogatókat.

Vásárlás után Lengyelország téli-nyári üdülővárosában, Zakopanéban időzünk. A város az egyik legismertebb turisztikai célpont, mely a XIX. században vált igazán divatossá, népszerűsége napjainkban is töretlen. Ugyancsak vásárlási lehetőség a piacon: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák stb. széles választéka várja a városba látogatókat. A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyet örömmel kínálnak kóstolásra és vásárlásra.

A zakopanei piac végében található a Gubalowka felvonó, mely 1128 m magasra viszi fel a turistákat. Jó idő esetén páratlan panoráma tárul szemünk elé. Barangolhatunk a hangulatos sétálóutcán, ahol számtalan egyedi étterem, lengyel kiskocsma stb. várja a kirándulókat helyi finomságokkal, különlegességekkel.

Szabadidő után késő délután indulunk haza, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Gubalowka felvonó: kb. 23 PLN / fő

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.