Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nagyvárad tegnap és ma

NAGYVÁRAD TEGNAP ÉS MA

2019. augusztus 31. (szombat)

Részvételi díj: 5.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Nagyvárad, a város a Sebes-Körös partján épült ki, a korábbi Bihar vármegye központja, megyei jogú város a Partiumban.

A felújított nagyváradi vár Közép-Európa egyik legjobban megőrzött, ötszögű sarokbástyákkal körülvett, reneszánsz stílusban épített vára. A megújított épületekben különböző kiállítások kaptak helyet. Séta, fotószünet a várudvaron.

Nagyvárad utcáit járva Szent László király korától Ady Endréig idézzük fel a város történelmét. Először a székesegyházba látogatunk, melyben a gazdag kincstárat is megnézzük, illetve tisztelgünk Szent László király ereklyéje előtt.

Pompásan helyreállított óvárosában ódon, patinás épületeket láthatunk, mint pl. a városháza, színház, az óváros palotái, melyek még felújításra várnak. Utunk során megtekintjük az Állami Színház, az Apolló palota, az Igazságügyi és Pénzügyi paloták épületeit, a Szent László templomot.

Szabadidő után utazás hazáig, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Kincstár: kb. 7 RON/fő

Vár: kb. 10 RON/fő

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.