Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Nagyvárad tegnap és ma

NAGYVÁRAD TEGNAP ÉS MA

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 06.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról, határátlépés Ártándnál. 

Nagyvárad, a város a Sebes-Körös partján épült ki, a korábbi Bihar vármegye központja, megyei jogú város a Partiumban.

A felújított nagyváradi vár Közép-Európa egyik legjobban megőrzött, ötszögű sarokbástyákkal körülvett, reneszánsz stílusban épített vára. A megújított épületekben különböző kiállítások kaptak helyet. Séta, fotószünet a várudvaron.

Nagyvárad utcáit járva Szent László király korától Ady Endréig idézzük fel a város történelmét. Először a székesegyházba látogatunk, melyben a gazdag kincstárat is megnézzük, illetve tisztelgünk Szent László király ereklyéje előtt.

Pompásan helyreállított óvárosában ódon, patinás épületeket láthatunk, mint pl. a városháza, színház, az óváros palotái, melyek még felújításra várnak. Utunk során megtekintjük az Állami Színház, az Apolló palota, az Igazságügyi és Pénzügyi paloták épületeit, a Szent László templomot.

Szabadidő után utazás hazáig, érkezés a késő esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Kincstár: kb. 7 RON/fő

Vár: kb. 10 RON/fő

Csoportos utasbiztosítás: 460 Ft/fő (21 fő felett)

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.