Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Madárlesen a Hanságban

MADÁRLESEN A HANSÁGBAN

Kastélylátogatás Fertődön

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról, útközben csatlakozás lehetséges az M3-as autópályán, ill. Bp-en.

Az ország nyugati vidékére, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba utazunk, ahol hátrahagyva a világ zaját, egy kb. 4 órás időtartamú, különleges programon veszünk részt.

Lovaskocsira ülünk, és közben ismerkedünk a Fertő-táj múltjával és jelenével, a természet csodás növény- és állatvilágával, a Vasfüggöny emlékhellyel.

Miközben a Borsodi-dűlőkhöz utazunk, minőségi, élménydús, vidám, informális vezetést kapunk. Távcsöves madarászat vár ránk (távcső biztosított), majd egy bemutatómajorságban interaktív ill. hagyományos kiállítások, különféle magyar háziállatok, állatsimogató, gyógynövénykert vár ránk.

A program alatt a szakavatott túravezető készséggel válaszol minden kérdésünkre, s egy olyan csodás világgal ismertet meg bennünket, mely mindenki érdeklődését felkelti!

Újra lovaskocsikra ülünk s visszaérkezünk túránk kiindulási helyére.

A túra végén étkezési lehetőség: marhagulyás (1.500 Ft/fő).

Délutáni programunk: a „magyar Versailles”-ba, a fertődi Esterházy kastélyba látogatunk. A gyönyörű barokk épületegyüttes a maga korában egyedülálló volt. Kastélytúránk során láthatjuk többek között a nyári ebédlőt, a dísztermet, a Haydn-termet, az Apolló termet és a kápolnát is, és persze remek fotókat készíthetünk a kastélyparkról is.

Hazaindulás a késő délutáni órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, hazaérkezés az éjszakai órákban.

 

Néhány megjegyzés:

- Esőnap esetén is bejárható a terület, a lovaskocsik fedettek.

- Megfelelő öltözet szükséges: kényelmes lábbeli, eső esetén vízálló kabát, esőkabát, megfelelő cipő.

- A programot befolyásoló tényezőkről a helyi szervezőket tájékoztatnunk kell: szívbetegség, asztma, allergia.

- A programváltoztatás jogát fenntartják a szervezők.

 

A belépődíjak külön fizetendők

- Fertő-Hansági túraprogram: 3.500 Ft/fő

- Kastélybelépő: felnőtt: 3.500 Ft/fő; diák/nyugdíjas: 1.800 Ft/fő

 

 

 

 

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.