Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Lourdes, Nevers, Einsiedeln

LOURDES, NEVERS, EINSIEDELN

és Rocamadour, a Fekete Madonna szentélye

7 nap/6 éjszakai szállással (6 reggeli, 3 vacsora, 1 ebéd): 199.000 Ft/fő vagy 600 €/fő

2019. július 22 - 28.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Szlovénián, Észak-Olaszországon keresztül utazunk a Ligur-tengerparti szálláshelyünkre.

2.nap Folytatjuk utazásunkat. Megállunk Carcassone-ban, ahol hangulatos sikátorok, üzletek között sétálunk. Megtekintjük a bazilikát, 52 tornyú vára pedig Európa legnagyobb középkori vára volt. Utazunk tovább Lourdesig, szállásfoglalás, 2 éjszaka.

3.nap Egész napos programok a kegyhelyen. Szentmise után megtekintjük a Gave folyó partján egymás fölé épült bazilikákat: a Szeplőtelen Fogantatás, az Örökimádás kápolna és a Rózsafüzér bazilika. Ebéd, majd szabadidő. Délután végigjárjuk a keresztutat, majd a Bernadett-ház, és a börtön megtekintése. Vacsora után részt veszünk a gyertyás körmeneten.

4.nap Lourdesban szentmise, majd szabadidő. Közép-Franciaország felé indulunk. Délután a különleges fekvésű Rocamadourba látogatunk, mely a középkori Európa egyik legjelentősebb kegyhelye volt. Tiszteletünket fejezzük ki a Fekete Madonna kegyszobránál. Szállás, vacsora a környékén.

5.nap Nevers felé utazunk, ahol megtekintjük a templomot. A kápolnában a lourdesi kis látnok, Soubirous Szent Bernadett romlatlan állapotban megmaradt testét láthatjuk. Szentmise után a kolostor kertjében Bernadett nyomdokain sétálunk és elmélkedünk. Szállás, vacsora Neversben.

6.nap Megállunk Paray-le-Monialban, ahol ellátogatunk abba a kolostorkápolnába, melyben Alacoque Szent Margit nyugszik, s ahonnan elindult a Jézus Szíve-tisztelet. Szentmise után folytatjuk utunkat Svájcba. Szállás Einsiedelnben vagy a környéken.

7.nap Einsiedelnben a kegyhely a bencés rend gondozásában van, lenyűgöző szépségű a bazilika, melyben tiszteletünket tesszük a Fekete Madonna kegyszobra előtt. Hálaadó szentmise a kegyhelyen, majd utazunk hazáig, érkezés az éjszakai órákban.

 

  • Belépődíjak: kb. 10 €/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 3.150 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 47.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.