Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Zarándoklat Fatimába

ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA 2.

Andalúzia varázslatos látnivalóival

11 nap/10 éjszakai szállással (10 reggeli, 7 vacsora): 299.000 F/fő vagy 905 €/fő

2019. május 06 - 16.

 

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, M7-es mentén, Nagykanizsán. Szlovénián, majd Észak-Olaszországon keresztül utazunk a Ligur-tengerparti szálláshelyünkre.

2.nap Folytatódik az utazásunk Dél-Franciaországon, Katalónián keresztül. Szállás Zaragozában.

3.nap Az Ebro folyó parti Zaragozában a bazilikában tiszteletünket fejezzük ki az Oszlopos Madonna kegyszobránál, szentmise. Este érkezünk Fatimába. 3 éjszakai szállás Fatimában. Vacsora után részt veszünk az esti gyertyás körmeneten.

4.nap Egész napos programok a kegyhelyen. Mária jelenésének helye (a hajdani Cova da Iria), ahol ma kis kápolna áll, a bazilikában Szent István királyunk szobra, Szent Ferenc, Szent Jácinta és Lúcia sírja. Szentmise. Megtekintjük a modern, Szentháromság bazilikát. Végigjárjuk a magyar keresztutat, melynek végén a Szent István tiszteletére emelt kápolnát tekintjük meg. Aljustrelben pedig a látnokok szülőházát keressük fel. Kondor Lajos verbita atya szobránál megemlékezünk róla, hiszen ő vezette a gyermekek boldoggá avatásának előkészítését. Este vacsora, majd részt veszünk a gyertyás körmeneten, melyen minden este több ezren vesznek részt.

5.nap Reggel szentmise, majd egész napos kirándulást teszünk az UNESCO Világörökségek nyomában. Ellátogatunk a batalhai Győzedelmes Szűz Mária kolostorba, melynek befejezetlen kápolnája egyedülálló. Az alcobacai ciszterci apátságot keressük fel, temploma a legnagyobb Portugáliában. Nazaré következik, az Atlanti-óceán partján fekvő bájos halászfalu. Felvonóval utazunk a város fölé az óvárosba, ahonnan feledhetetlen panoráma nyílik az óceánra, a partra, s a promenádra. Vacsora.

6.nap Szentmise után a Tejo folyó fölött átívelő 12 km hosszúságú hídon indulunk Dél-Spanyolország felé. Délután Andalúzia fővárosával, Sevillával ismerkedünk. A mór stílusú épületek, kanyargós, szűk utcái, gyönyörű kertjei Spanyolország egyik legérdekesebb, legszebb városai közé emelik. Katedrális (melyet egy korábbi mecset helyén alapítottak), Alcazár királyi palota, Spanyol tér stb. Utazunk a szálláshelyünkre, vacsora.

7.nap Cordoba szerepel programunkban. Korábban a Córdobai Kalifátus központja, a kultúra és a gazdagság fellegvára volt. A Nagy Mecset, a zsidó negyed megtekintése után a hangulatos utcákon barangolunk. Délután a különleges fekvésű Ronda városába kirándulunk. A hangulatos óvárost két részre osztja egy több mint 100 m mély szurdok. Kis kilátókról pillantunk le a meredek szakadékba, később fehérre meszelt házak között sétálunk, miközben a mór, valamint a katolikus idők emlékeit keressük fel. Továbbutazunk a tengerparti szálláshelyünkre. Szállás, vacsora.

8.nap Granadával, a flamenco szülőhazájával ismerkedünk: a világhírű Alhambrát kívülről tekintjük meg, séta a városban. A különleges épületeket, a város hangulatát fokozza a Sierra Nevada hegyi környezete. Folytatjuk utazásunkat, szállás, vacsora Valencia környékén.

9.nap Valenciát, a Földközi-tenger partján fekvő mediterrán város nevezetességeit keressük fel. A katedrálisban Zaragozai Szent Vince ereklyéi előtt imádkozunk, majd selyembörze épülete stb. Gazdag történelmi kincseivel kiválóan harmonizálnak az avantgarde, modern épületek. Utazunk Franciaország felé, szállás Marseille környékén.

10.nap Marseille-ben megtekintjük a város legmagasabb pontján épült Notre-Dame de la Garde-bazilikát. A templom a tengerészek, az utazók és a motorkerékpárosok szentélye. Különlegessége a sok száz fogadalmi ajándék: elsősorban hajó- és repülőmodellek, festmények. Föntről csodálatos a panoráma a városra, a környező szigetekre és a tengerre. Utazunk tovább az olaszországi szálláshelyre. Vacsora.

11.nap Utazás hazáig, érkezés a késő esti órákban.

 

  • Belépődíjak: kb. 30 €/fő.

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja:4.950 Ft/fő

  • Az elhelyezés *** szállodákban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 62.000 Ft/fő.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.