Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Liba nap Ruszton

LIBA NAP RUSZTON

SÉTA ÉS VÁSÁRLÁS BURGENLANDBAN

2019. évi ajánlatunk szervezés alatt

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Első megálló Parndorf, itt vásárlási lehetőség az Outletben, ahol több, mint 150 üzlet kínálata közül válogathatunk.

Ezután a Fertő-tó partján elterülő, szabadtéri falumúzeumáról híres Mönchhofba (Barátudvar) érkezünk.

Rusztra érkezünk, mely a környék legszebb települése. Az egyik legkisebb közigazgatási egység Ausztriában, de műemlékvédelme miatt modellváros is. Az itt élő gólyák kelepelésétől mindig hangos, bájos hangulatú Ruszt, a szőlő és a bor városa. A patinás polgárházak sok helyen őrzik eredeti reneszánsz vagy barokk stílusukat. Sétálunk a pár utcából álló történelmi városközpontban, ami tele van hangulatos étteremmel, helyi bort mérő borozóval. Megtekintjük a városháza épületét, a főteret és rövid sétát teszünk a Fertő-tó partján.

Ruszton részesen leszünk az idén 5. alkalommal megrendezett Burgenlandi Libafesztiválnak, ahol a termelői finomságok mellett borkóstolási lehetőség is kínálkozik. A regionális  ételkülönlegességek között sok más mellett megjelenik a libapástétom, valamint a különféle sajtok is.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

 

A belépődíjak külön fizetendők:

 

Mönchof skanzen: teljes árú: kb. 9 Euro/ fő, kedvezményes: kb. 6 Euro/ fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.