Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Levendulavirágzás Tihanyban

LEVENDULAVIRÁGZÁS TIHANYBAN

Balatonfüredi sétával

2019. június 08.(szombat)
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04.30 órakor a Búza téri OMV benzinkútról

Balatonfüreden a Jókai Villába látogatunk, ahol betekintést nyerhetünk a Jókai család egykori életébe. Jókai számos novelláját itt írta meg. Ellátogatunk a híres Horváth-házhoz, ahol az első Anna bált tartották 1825-ben. Az épületet kívülről tekintjük meg, mivel ma is vendéglátóegységként működik. Szabadidő keretében pihentető sétát teszünk a Balaton partján.

Tihanyba utazunk át, melyet I. András királyunk jelölte ki a család temetkezési helyéül, az altemplomban láthatjuk sírját. Megtekintjük a barokk stílusú apátsági templomot, a kriptát, és a múzeumot. A dombról csodaszép kilátás nyílik a Balatonra, s a környékre. Szabad program keretében séta a faluban vagy akár ellátogathatunk a Levendula Házba, ahol betekintést nyerhetünk a félsziget harmonikus életébe. A szemet gyönyörködtető levendulamezőn saját kezűleg szedhetünk levendulát.

A Tihanyi-félszigeten hajóra szállunk, s a magyar tengeren kb. egy órás út alatt érünk át Siófokra, ahol a busz vár minket.

Programunk végén indulás hazafelé, érkezés kb. 23.00 órakor.

A belépődíjak külön fizetendők

- Jókai Villa: kb.: 1.400 Ft/fő (csoportos)

- Bencés apátság: felnőtt: kb.: 1.200 Ft/fő; diák/nyugdíjas: kb. 700 Ft/fő

- Levendula Ház: felnőtt: kb. 1.200 Ft/fő; diák/nyugdíjas: kb. 1.000 Ft/fő

- Hajójegy: felnőtt kb. 1.900 Ft/fő; diák/nyugdíjas: kb. 1.500 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.