Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Lengyelországi zarándoklat

Azt kívánom, hogy az irgalmasság ünnepe menedék és menekvés legyen minden lélek... részére.

Ezen a napon … a kegyelmek egész tengerét árasztom minden lélekre...” (Napló 699.)

AZ ISTENI IRGALMASSÁG ÜNNEPE KRAKKÓBAN

3 nap/2 éjszakai szállással (2 reggeli, 1 vacsora): 54.000 Ft/fő vagy 165 €/fő

2019. április 26 – 28.

Keretprogram

1.nap Indulás a hajnali órákban Miskolcról, útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén, Bp-en, 2-es sz. főút mentén. Wadowicében, Szent II. János Pál pápa szülővárosában ellátogatunk a templomba, ahol megkeresztelték, s láthatjuk a házat, melyben született (kívülről). Délután Kalwaria Zebzrydowskaban, Lengyelország kedvelt Mária kegyhelyén imádkozunk a Könnyező Szűzanya kegyképe előtt, szentmise. Este érkezünk Czestochowába, Lengyelország "lelki fővárosá"-ba. Elfoglaljuk a szállásunkat.

2.nap Tiszteletünket tesszük a Fekete Madonna kegykép előtt, szentmisén veszünk részt. Ismerkedünk a kegyhely nevezetességeivel, majd keresztutat végzünk. A déli órákban indulunk Krakkóba. Városnézés a hangulatos krakkói Óvárosban: Wawel (várnegyed), a bazilikában Szent Hedvig sírja, majd Főtér, Posztócsarnok, Mária templom, Jagelló Egyetem. Szállás Krakkó külvárosában, vacsora.

3.nap Az Isteni Irgalmasság szentélyébe megyünk, ahol részt veszünk az ünnepi szentmisén. Tiszteletünket tesszük Szent Fausztina nővér sírjánál, megtekintjük a modern stílusú új bazilikát, és a Szentek Közössége (Lengyel-Magyar) kápolnát. Vásárlási lehetőség a kegytárgyüzletekben. Az Isteni Irgalmasság rózsafüzér elimádkozása után 16.00 órakor indulunk hazafelé. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

  • Wawel katedrális: kb. 18 PLN/fő

  • A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 1.350 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

  • Az elhelyezés Krakkóban *** szállodában, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban, Czestochowában zarándokházban, 2/3 ágyas, zuhanyzós, WC-s szobákban történik.

  • Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 13.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.