Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Krakkó, a királyi főváros

KRAKKÓ, A KIRÁLYI FŐVÁROS

2019. június 22. (szombat)
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő

Keretprogram
 
Indulás Miskolcról a Búza téri OMV benzinkútról hajnali 04.00 órakor.
 
Folyamatosan utazunk a Felvidék csodálatos tájain keresztül (rövid szüneteket tartva), s Krakkóba a délelőtti órákban érkezünk.
 
Krakkóval, a hajdani királyi fővárossal ismerkedünk: ellátogatunk a Wawelba (királyi vár), a katedrálisban láthatjuk a királysírokat, tiszteletünket tesszük Szent Hedvig lengyel-magyar királynő sírjánál. Szabadidő a várnegyedben. Óvárosi sétánk közben a jezsuita templom, Szent András templom, Posztócsarnok, főtér, Mária-templom, Jagelló egyetem épületeinek megtekintése. Szabadidő az óvárosban. 
 
Kb. 17.00 órakor indulunk hazafelé, érkezés az éjszakai órákban.
 
Lengyelországban a lengyel zloty a hivatalos fizetőeszköz, ezt hozzunk magunkkal. Mivel Szlovákia területén is megállunk, némi euró is legyen nálunk!
 
A belépődíjak külön fizetendők
 
Wawel katedrális: 18 PLN/fő.

Csoportos utasbiztosítás: 450 Ft/fő (21 fő felett)

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.