Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kirándulások a Vajdaságban

KIRÁNDULÁSOK A VAJDASÁGBAN

2019. május 04 - 05. (szombat – vasárnap)

2 nap/1 éjszaka szállással (1 reggeli, 1 vacsora): 25.000 Ft/fő

Keretprogram

1.nap Indulás Miskolcról 04.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról, útközben csatlakozás lehetséges M3-as autópálya mentén, Bp-en. Újvidék a Duna partján fekvő hangulatos város, a Vajdaság központja, séta keretében ismerkedünk a várossal: városháza, Mária neve római katolikus templom, püspöki palota stb. Péterváradon a XVIII. századi hazai várépítészet egyik legnagyobb és legépebben megmaradt erődítményrendszerét nézzük meg a fordított órával. Karlócán ellátogatunk abba a kápolnába, melyet az 1699-es békekötés emlékére építettek. Szállás Tótfaluban, a magyarok lakta, rendkívül hangulatos településen.

2.nap Tótfaluval ismerkedünk, megtekintjük Szent II. János Pál pápa szobrát, szoborparkot, valamint a helyiek kézműves termékeiből, finomságaiból vásárolhatunk. Séta a Tisza-parti Zentán, a magyar szellemi élet központjában. Megtekintjük a zentai csata emlékművét, ahol Savoyai Jenő visszaverte II. Musztafa seregét. Topolyán a Sarlós Boldogasszony templomot nézzük meg, majd Szabadkával ismerkedünk: Kosztolányi Dezső gimnáziuma, római katolikus székesegyház, színház, szecessziós városháza stb. A Szabadság tér hangulatos épületei után kávészünet, szabadidő a Korzón. Napunk végén a Palicsi-tó partján sétálunk, mely a környék legkedveltebb üdülőhelye. A tó partján ódon, hangulatos villák, épületek sorakoznak gyönyörű növények között. Hazaérkezés az éjszakai órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

- Erődítményrendszer kb. 3 €/fő
- Kápolna kb. 1 €/fő
- Zentai városháza kb. 1 €/fő
- Szabadkai városháza kb. 1 €/fő

A teljeskörű betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás díja: 900 Ft/fő, mely min. 20 főtől érvényes.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.