Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kecskemét - Ópusztaszer

KECSKEMÉT – ÓPUSZTASZER

2019. június 29. (szombat)

Részvételi díj: 9.900 Ft/fő

 
Keretprogram
 
Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.
 
Bács-Kiskun megye székhelyére utazunk először. Városnéző séta Kecskemét hangulatos óvárosában: Cifra palota (jellegzetes magyaros-szecessziós stílusú középület), ferences templom, Nagytemplom, a szecessziós stílusban épült Városháza. A harangjáték meghallgatása és szabadidő után folytatjuk utunkat.
 
Ópusztaszerre kirándulunk, ahol a hét vezér megkötötte a vérszerződést, és itt tartották az első törvénykező gyűlést. Megtekintjük a Nemzeti Történeti Emlékparkot, Feszty Árpád, A magyarok bejövetele című körképét. Sétálunk a Múzeumfaluban, mely a térség építészetét, az emberek életmódját mutatja be. 
 
Programunk végén indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.
 
A belépődíj külön fizetendő
  • Ópusztaszer: Nemzeti Történeti Emlékpark
    A felnőtt és nyugdíjas belépő egységesen: kb. 2.800 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.