Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Kecskemét - Ópusztaszer

KECSKEMÉT – ÓPUSZTASZER

2020-ban már nem indítjuk!

 
Keretprogram
 
Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén.
 
Bács-Kiskun megye székhelyére utazunk először. Városnéző séta Kecskemét hangulatos óvárosában: Cifra palota (jellegzetes magyaros-szecessziós stílusú középület), ferences templom, Nagytemplom, a szecessziós stílusban épült Városháza. A harangjáték meghallgatása és szabadidő után folytatjuk utunkat.
 
Ópusztaszerre kirándulunk, ahol a hét vezér megkötötte a vérszerződést, és itt tartották az első törvénykező gyűlést. Megtekintjük a Nemzeti Történeti Emlékparkot, Feszty Árpád, A magyarok bejövetele című körképét. Sétálunk a Múzeumfaluban, mely a térség építészetét, az emberek életmódját mutatja be. 
 
Programunk végén indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.
 
A belépődíj külön fizetendő
  • Ópusztaszer: Nemzeti Történeti Emlékpark
    A felnőtt és nyugdíjas belépő egységesen: kb. 2.800 Ft/fő.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.