Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Kastélyok nyomában: Gödöllő - Acsaújlak

KASTÉLYOK NYOMÁBAN

GÖDÖLLŐ - ACSAÚJLAK

2020. december 06. (vasárnap)

Részvételi díj: 6.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Első programunk a gödöllői Grassalkovich-kastély megtekintése, mely hazánk egyik legnagyobb barokk stílusú kastélya. Az 1700-as évek elején épült kastély Sisi királyné kedvenc magyarországi kastélya volt. A kastély lakosztályaiban, parkjában sétálva idézzük fel a csodás épületegyüttes történetét, érdekességeket hallhatunk a Grassalkovich családról, és természetesen Sisi nyomdokán a királynéval kapcsolatos magyarországi vonatkozásokat. A program végén a hangulatos kávézóban frissülhetünk fel.

A kastélytúrát követően Gödöllő főterén fotószünetet tartunk, majd folytjuk utunkat.

Délután egy kevésbé ismert kastély következik: Acsaújlak kastélya, melyet „Magyar Versailles”-ként is emlegetnek. A kastély építészeti stílusa a középkori várjelleget mintázza. Saroktornyaival a felvidéki reneszánsz kastélyokat juttatja eszünkbe, belső kialakítására pedig a korhű és elegáns barokkos belső jellemző. Gyönyörű parkja minden évszakban elvarázsolja a turistákat.

Szabadidő után a késő délutáni órákban, programunk végén indulunk haza.

A belépődíjak külön fizetendők:

Gödöllői királyi kastély

felnőtt: 3.600 Ft/fő; diák/nyugdíjas 65 év fölött: 2.200 Ft /fő

Acsaújlaki kastély:

felnőtt: 1.200 Ft/fő; diák/nyugdíjas: 1.000 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.