Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Júda nap a Nyugat-Dunántúlon

JÚDA NAP A NYUGAT-DUNÁNTÚLON

SZOMBATHELY - JÁK - SÁRVÁR

2019. évi ajánlatunk szervezés alatt

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Városnéző sétánk során Szombathelyen megtekintjük a Savaria múzeum épületét, a Sarlós Boldogasszony-székesegyházat, - mely Magyarország harmadik legnagyobb temploma - és a település legismertebb ókori építészeti emlékét, az Iseum-ot. Elsétálunk a város legszebb késő-barokk építményéhez, a püspöki palotához is, melyben a Szombathelyi Egyházmegyei Múzeum és Kincstár működik.

A nap következő állomása Ják, ahol felkeressük a település fő látványosságát, az Unesco világörökség részét képző templomot.

Sárváron megtekintjük a Szent László templomot, a Kossuth teret és a Nádasdy-várat, mely Sárvár művelődési központja. A vár a 17. században nyerte el mai, reneszánsz várkastély formáját. Elvegyülünk a Júda napi forgatagban, majd hazaindulunk.

Érkezés Miskolcra a késő esti órákban.

 

A belépődíjak külön fizetendők:

 

Szombathely, Savaria múzeum: csoportos: kb. 750Ft/ fő

Sárvár, Nádasdy vár: teljes árú: kb. 1600Ft/ fő, kedvezményes: kb. 800Ft/ fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.