Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Három főváros

HÁROM FŐVÁROS

Ljubljana, Zágráb, Belgrád

2019. március 15 - 17. (péntek-vasárnap)

2019. október 21 - 23. (hétfő-szerda)

3 nap/2 éj (2 reggelivel): 59.000 Ft/fő

Keretprogram

1.nap Indulás Miskolcról hajnali 02:00 órakor, útközben csatlakozás lehetséges M3-as autópályán, Bp-en, M7-es autópályán, Nagykanizsán. Az első napot Szlovénia fővárosában, Ljubljanában töltjük. Városnézésünk alatt megismerkedünk a város főbb nevezetességeivel. Az óvárosban sétálunk, megtekintjük a várat, a székesegyházat, a Tromostovje-hármas kőhidat, a Sárkányhidat és a Ferencesek templomát. Megnézzük a város főterét, a Hármas híd hídfőjében található, hangulatos Presener teret majd a város parkját, a Tivolit. Ezután szabadprogram következik, majd késő délután továbbutazás a szálláshelyre, amely Ljubljana környékén lesz.

2.nap A következő nap Horvátország Száva-parti fővárosát, Zágrábot fedezzük fel. Felkeressük a közelmúltban szépen felújított Szent István-dómot, a Kőkapu alatti Szűzanya kegyképet, a ferences templomot, a Zsolnay tetőcserepekkel borított Szent Márk-templomot, a kormányzati negyedet, illetve az óváros központját, a Jellasics teret. Szállás Belgrád környékén.

3.nap Belgrádba (Nándorfehérvár) utazunk. Sétálunk a várnegyedben, a Felső várbástyán megtekintjük a győztes szobrát. A leeresztett karddal álló férfialak a város szimbóluma. Látni fogjuk a koronatemplomot, Milos fejedelem kútját, a Parlament épületét, a Szent Márk székesegyházat és a királyi palotát is.

Leszállási lehetőség: M5-ös autópályán, Budapesten és a M3-as autópályán.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

 

A belépődíjak külön fizetendők: kb. 35 €/fő

A teljeskörű betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás díja: 1.350 Ft/fő, mely minimum 20 főtől érvényes.

Egyágyas elhelyezés esetén felár fizetendő: 15.000 Ft/fő.

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.