Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Győr - Pannonhalma

Imádkozzunk együtt Boldog Apor Vilmos sírjánál!

GYŐR – PANNONHALMA

2019. szeptember 21. (szombat)

Részvételi díj: 9.900 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05:00 órakor, útközben csatlakozás lehetséges (M3-as autópálya mentén, Budapesten, M1-es mentén).

Első megállóhelyünk Pannonhalma, ahol ellátogatunk a Világörökség részét képező bencés apátságba. 996-ban Géza fejedelem Csehországból érkező szerzeteseket telepített le Pannónia Szent Hegyén. A Tours-i Szent Márton tiszteletére emelt monostor fontos szerepet játszott a kereszténység elterjedésében. Megtekintjük a közelmúltban csodálatosan felújított bazilikát, a Boldogasszony kápolnát és a világhírű értékekkel rendelkező könyvtárat is.

Győrbe, a hangulatos barokk városba utazunk, ahol séta keretében ismerkedünk belváros történelmi emlékeivel. A székesegyházban imádkozunk a Könnyező Szűzanya kegyképe előtt, majd szentmisén veszünk részt. Tiszteletünket tesszük Magyarország egyik kiemelkedően fontos nemzeti ereklyéje, (a Szent Korona és a Szent Jobb mellett) a Szent László-herma előtt. Ebben a városban végezte szolgálatát Boldog Apor Vilmos püspök is, akit a II. világháború alatt martalócok öltek meg, mikor a rá bízott nők védelmére kelt. Imádkozunk Boldog Apor Vilmos sírja előtt.

Késő délután indulás haza, érkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

- Pannonhalma apátság: felnőtt: kb. 2.400 Ft/fő; diák, nyugdíjas: kb. 1.200 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.