Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Gyöngyös-Hatvan-Kistarcsa

ÚJ!

GYÖNGYÖS – HATVAN – KISTARCSA

2019. augusztus 03. (szombat)

Részvételi díj: 5.900 Ft/fő

 

Keretprogram

Indulás Miskolcról 07.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.

Gyöngyösön a Mátra Múzeum anyagai együttesen az Orczy kastély gyűjteményével a várossal és a Mátra vidékkel kapcsolatos emlékeket őriz. Különleges ásványok, kövületek, mamutcsontváz, vadászati tárgyak stb. között barangolunk. Sétánk során láthatjuk a Szent Bertalan, illetve a ferences templomot, amelynek falai közül bontották ki a Madonna szobrot.

Hatvanban a gyönyörűen felújított Grassalkovich-kastély ad otthont az egyedülálló Magyar Vadászati Múzeumnak kiállításainak. A Hatvany Lajos Múzeumban a sörfőzés történetével ismerkedünk meg. A Serfőzde saját készítésű söreivel várja a látogatót.

A kistarcsai internálótáborba látogatunk, területén emléktábor működik, az egykori épületek láthatóak felújítva, interaktív bemutatókkal, állandó kiállításokkal, élő történelemórával. A látogatás során képet kapunk a tábor történetéről, tárgyairól, az ott zajló események részleteiről. Hazaérkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők

Mátra Múzeum: felnőtt kb. 1.500 Ft/fő nyugdíjas kb. 750 Ft/fő

Vadászati Múzeum: felnőtt kb. 1.800 Ft/fő nyugdíjas kb. 1.000 Ft/fő

tárlatvezetéssel

Hatvany Lajos Múzeum: felnőtt kb.1.200 Ft/fő nyugdíjas kb. 600 Ft/fő

Tárlatvezetés 200 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.