Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Gemenc - Baja

BAJA, „A HALÁSZLÉ FŐVÁROSA” és a GEMENCI ERDŐ SZÉPSÉGEI

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04:00 órakor a Búza téri OMV benzinkút parkolójából.

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Gemenci erdei kisvasúthoz. Hazánk egyetlen ártéri kisvasútjával utazunk tovább az ország egyik legszebb erdeje, a Gemenci erdő belsejébe, ahol erdei megfigyelőtornyok, erdészeti kiállítás, méhészeti gyűjtemény, halászati kiállítás és egyéb természetközeli programok várják csoportunkat.

A gyönyörű természeti környezetben, friss levegőn való tartózkodásunk után bizonyára jólesik egy finom bajai hallé vagy vadpörkölt elfogyasztása. Szabadidőben lehetőség van étkezésre!

Délután átutazunk Bajára, a csodálatos természeti kincsekkel megáldott városba, amely különleges vonzerővel bír. A Duna és mellékága, a Sugovica, a vízi sportok, kirándulások, horgászat kedvelőit csábítja ide, ám a városban is sok látnivaló vár ránk. Városnéző séta a főtéren (Szentháromság tér, Városháza, Bácskai Kultúrpalota, Sétálóutca, Szent Péter és Szent Pál plébániatemplom, Dori-kert, Jelky András szobra, Türr István emlékmű).

A késő délutáni órákban hazafelé indulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, hazaérkezés az esti órákban.

 

A belépődíjak külön fizetendők

Kisvasút: felnőtt kb. 1.700 Ft/fő; nyugdíjas, diák: kb. 1.300 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.