Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

Ez egy sportos nap!

EZ EGY SPORTOS NAP! ÚJ PROGRAM!

PÁLYALÁTOGATÁS A HUNGARORINGEN ÉS

STADIONTÚRA A GROUPAMA ARÉNÁBAN

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram

Indulás 07:00 órakor Miskolcról a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén.

Mogyoródra, a Hungaroring pályára utazunk. Pályalátogatáson veszünk részt, melynek alkalmával ízelítőt kaphatunk abból, miként fest egy Formula–1-es pálya a nagydíj hétvégéje előtt vagy után, melyek a fő bázisok, hol helyezkedik el és miként dolgozik a versenyirányítás. Séta a boxok mögötti területen (a paddockban), fotózás a díjátadó pódiumon. A főbejárat melletti szoborparkban megnézhetjük az elmúlt évek Forma 1-világbajnokainak szobrait, megismerkedhetünk a pálya történetével.

Folytatjuk utunkat Budapestre, ahol a Fradi nyomában járunk. Először a hajdani Rezső téren (ma Szenes Iván tér) elevenítjük fel a zöld-fehér klub kezdetének történetét, megnézzük az emléktáblát is.

Átsétálunk a Groupama Arénába, ahol közel 1 órás stadiontúrán veszünk részt, melynek keretében nem csak betekinthetünk a stadion kulisszái mögé, hanem a Fradi Múzeumban Albert Flórián aranylabdáját is megnézhetjük. A kombinált stadiontúra részeként a Fradi Múzeumban a Ferencvárosi Torna Club méltán híres történetét ismerhetjük meg.

Délután sétát teszünk Budapest legnagyobb parkjában, a Népligetben, ahol láthatjuk a Planetárium, a Bábszínház épületét stb. A virágos, pázsitos, belső sétányokkal, szobrokkal, emlékművekkel díszített park kellemes felüdülést nyújt.

Programunk végén hazafelé indulunk, érkezés az esti órákban.

 

A belépődíjak külön fizetendők

Groupama Aréna:

kombinált jegy felnőtt 1.900 Ft/fő; diák/nyugdíjas 950 Ft/fő

Hungaroring: csoportos belépő 2.700 Ft/fő

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.