Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

EmlékMÁS

EMLÉK-MÁS

SZOBROK, EMLÉKMŰVEK MISKOLC BELVÁROSÁBAN

Keretprogram

Találkozási pont: Zenepalota előtt

Indulás időpontja: 10:00 óra

 

A séta útvonala

Zenepalota, Szent István tér, Városház tér, Erzsébet tér, Deák tér, Hősök tere, Antall József tér, színház művészbejáró, Szinva terasz

 

Szeretnénk felhívni a kedves érdeklődők figyelmét, hogy A PROGRAMON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

Regisztráció kapcsán szeretettel várjuk Önöket irodánkban! A regisztrációt telefonon, illetve e-mailben is elfogadjuk!

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.