Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Elfeledett repülőgépek, Aeropark és reptérlátogatás

ELFELEDETT REPÜLŐGÉPEK

AEROPARK ÉS REPTÉRLÁTOGATÁS

 

2019. évi program szervezés alatt!

Keretprogram

Indulás Miskolcról 05.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról Budapestre, ahol rengeteg a látnivaló, rengeteg a program, nehéz eltalálni, melyik lehet a legszebb.

Délelőtti gyalogos városismertetőnk során a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren helyi vezető segítségével járunk be egy különleges útvonalat, melynek során bepillantást nyerünk a nem mindennapi „kisváros” rejtelmeibe.

Megtekintjük a terminálokat, a kifutópályákat, a forgalmi és műszaki előtereket. Figyelemmel kísérjük a repülőgépek földi kiszolgálását (üzemanyagtöltés, poggyászrakodás stb.), az utasok ki és beszállását, sőt, titkos helyszínekre is bepillantást nyerünk!

Hogyan működnek a radarok? Hogyan szállnak le és fel a gépek az óriási ködben? Egyáltalán honnan irányítják a repülőgépeket? Ezernyi kérdés, melyekre választ kapunk a túra során.

Dél körül szabadprogram, melynek keretében lehetőség nyílik valamely kisebb, nagyobb étteremben, falatozóban megkóstolni a helyi ízeket.

Szabadprogram után a főváros szívében, a Duna partján fekvő turisztikailag és műemlék szempontjából is jelentős Vigadóban sétálunk, új épületét 1865-ben adták át.

Az épület látogatása során Foyer, Díszlépcsőház, Díszterem valamint Panoráma terasz és Pesti Vigadó Idővonal kiállítással ismerkedünk.

Programunk végén élményekkel gazdagodva hazaindulunk, érkezés az esti órákban.

A belépődíjak külön fizetendők:

Reptér

Felnőtt kb. 2.800 Ft-tól Diák, nyugdíjas: kb. 2.300 Ft-tól

Vigadó

Felnőtt kb. 1.500 Ft/fő Diák, nyugdíjas: kb. 750 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.