Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A Dunakanyar gyöngyszemei I.

A DUNAKANYAR GYÖNGYSZEMEI I.

ESZTERGOM, VISEGRÁD, SZENTENDRE

2019. április 06. (szombat)

2019. szeptember 14. (szombat)

Részvételi díj: 7.900 Ft/fő

Keretprogram
 
Indulás Miskolcról 06.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.
 
Esztergomba érkezve Magyarország legnagyobb egyházi épületét, a magyar katolikus egyház főszékesegyházát tekintjük meg. Tiszteletünket tesszük Mindszenty József bíboros hercegprímás sírjánál, majd a kincstár nevezetességeivel ismerkedünk. Sétálunk a várnegyedben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a Mária Valéria-hídra.
 
A II. világháborúban felrobbantott, ma eredeti szépségében látható Mária Valéria-hídon lépünk át Párkányba, Szlovákia területére. Fényképezési lehetőség a Duna másik oldaláról.
 
A visegrádi királyi palota következik programunkban, mely a középkori  Magyarország egyik legnagyobb és legpompásabb épületegyüttese volt. Megtekintjük a Fellegvárat, ahonnan páratlan szépségű fotókat készíthetünk.
 
Délután Szentendre mediterrán hangulatú főterén sétálunk, megtekintve a fontosabb látnivalókat. Fotószünet a Duna parton.
 
Kora este indulás hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

A belőpődíjak külön fizetendők
 • Esztergomi bazilika:
  • kombinált: felnőtt kb. 1.500 Ft/fő
  • diák/nyugdíjas:  kb. 1.100 Ft/fő
    
 • Visegrádi fellegvár:
  • felnőtt kb. 1.700 Ft/fő
  • diák/nyugdíjas kb. 850 Ft/fő
  • 70 év fölött ingyenes

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.