Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

A Dunakanyar gyöngyszemei 1.

A DUNAKANYAR GYÖNGYSZEMEI 1.

ESZTERGOM, VISEGRÁD

2020-ban már nem indítjuk!

Keretprogram
 
Indulás Miskolcról 06:00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról. Útközben csatlakozás lehetséges: M3-as autópálya mentén és Bp-en.
 
Esztergomba érkezve Magyarország legnagyobb egyházi épületét, a magyar katolikus egyház főszékesegyházát tekintjük meg. Tiszteletünket tesszük Mindszenty József bíboros hercegprímás sírjánál, majd a kincstár nevezetességeivel ismerkedünk. Sétálunk a várnegyedben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a Mária Valéria-hídra.
 
A II. világháborúban felrobbantott, ma eredeti szépségében látható Mária Valéria-hídon lépünk át Párkányba, Szlovákia területére. Fényképezési lehetőség a Duna másik oldaláról.
 
A visegrádi királyi palota következik programunkban, mely a középkori  Magyarország egyik legnagyobb és legpompásabb épületegyüttese volt. Megtekintjük a Fellegvárat, ahonnan páratlan szépségű fotókat készíthetünk.
 
Programunk végén indulás hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

A belőpődíjak külön fizetendők
 • Esztergomi bazilika:
  • kombinált: felnőtt kb. 1.500 Ft/fő
  • diák/nyugdíjas:  kb. 1.100 Ft/fő
    
 • Visegrádi fellegvár:
  • felnőtt kb. 1.700 Ft/fő
  • diák/nyugdíjas kb. 850 Ft/fő
  • 70 év fölött ingyenes

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.