Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
+36 46 344 454

A Dunakanyar gyöngyszemei I.

A DUNAKANYAR GYÖNGYSZEMEI I.

ESZTERGOM, VISEGRÁD, SZENTENDRE

2019. szeptember 14. (szombat)

Részvételi díj: 7.900 Ft/fő

Keretprogram
 
Indulás Miskolcról 06.00 órakor a Búza téri OMV benzinkútról.
 
Esztergomba érkezve Magyarország legnagyobb egyházi épületét, a magyar katolikus egyház főszékesegyházát tekintjük meg. Tiszteletünket tesszük Mindszenty József bíboros hercegprímás sírjánál, majd a kincstár nevezetességeivel ismerkedünk. Sétálunk a várnegyedben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a Mária Valéria-hídra.
 
A II. világháborúban felrobbantott, ma eredeti szépségében látható Mária Valéria-hídon lépünk át Párkányba, Szlovákia területére. Fényképezési lehetőség a Duna másik oldaláról.
 
A visegrádi királyi palota következik programunkban, mely a középkori  Magyarország egyik legnagyobb és legpompásabb épületegyüttese volt. Megtekintjük a Fellegvárat, ahonnan páratlan szépségű fotókat készíthetünk.
 
Délután Szentendre mediterrán hangulatú főterén sétálunk, megtekintve a fontosabb látnivalókat. Fotószünet a Duna parton.
 
Kora este indulás hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

A belőpődíjak külön fizetendők
 • Esztergomi bazilika:
  • kombinált: felnőtt kb. 1.500 Ft/fő
  • diák/nyugdíjas:  kb. 1.100 Ft/fő
    
 • Visegrádi fellegvár:
  • felnőtt kb. 1.700 Ft/fő
  • diák/nyugdíjas kb. 850 Ft/fő
  • 70 év fölött ingyenes

A(z) kolombusztours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.