Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Celldömölk - Sárvár - Csehimindszent

CELLDÖMÖLK – A „KIS-MÁRIACELL”

SÁRVÁR - CSEHIMINDSZENT

2019. május 18. (szombat)

Részvételi díj: 12. 400 Ft/fő

Keretprogram

Indulás Miskolcról 04:30 órakor, útközben csatlakozás lehetséges (M3-as mentén, Budapesten).

Először az ország egyik legszebb barokk templomába, a celldömölki kegytemplomba látogatunk, mely a máriacelli kegytemplom mintájára épült. Kegyképe pedig a máriacelli kegyszobor másolata. A kegyhelyen számtalan imameghallgatás, rendkívüli gyógyulás történt, melyekről a sok fogadalmi ajándék, hálatábla tanúskodik. Szentmisén veszünk részt, majd megtekintjük a kincstárat.

Sárvárra, a Rába partján fekvő városba megyünk, ahol elsőként a Nádasdy-várat nézzük meg. A teljes épségben megmaradt középkori vár udvarát reneszánsz árkádsor övezi. Az épületben több kiállítás található (vártörténeti, huszárkiállítás, iparművészeti stb.). A belvárosi sétánk alkalmával a város nevezetességeit láthatjuk.

Mindszenty József bíboros szülőfalujába, Csehmindszentre utazunk. Felkeressük a szülőházát, megtekintjük a gazdagon berendezett múzeumot, melynek segítségével kirajzolódik előttünk a bíboros élete, megpróbáltatásai. Megtekintjük a Mindszentek templomát, majd hazafelé indulunk.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

A belépődíjak külön fizetendők

- Sárvári vár: felnőtt: 1.600 Ft/Fő; diák, nyugdíjas: 850 Ft/fő

Hozzájárulok, hogy a kolombusztours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kolombusztours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.